Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lia86

Ahoj Bru,

Ja mam podobne miery ako ty, teda som mala, tiez tych 170cm/cca do 60kg, prsia som mala dvojky, dala som 410ml VP a nie je to vobec velke, do mensich by som nesla, vid foto, na reopke (ked bude treba po detoch) urcite pojdem do o nieco vacsich:)

lola 19

malachi ďakujem, mám sa lepšie, len ma v prskách dosť často pichne, štípe a rez ešte bolí a svrbí.. okolo tretej v noci sa budím na bolesti v prsiach vo vonkajšej strane. pravé prsko mám aj viac o pár milimetrov napuchnuté. dúfam, že sa to spraví. keď to tu tak čítam, ako to všetky dobre znášate a nič vás nebolí, ale na to aká som citlivá je to ešte dobré :) aj zajtra sa trošku bojím na tie stehy..dnes som už aj polahky upratovala.

bru

ahojte kočky ako sa dostanem na galériu ja idem na operáciu v januári len ešte musím upresniť veľkosť, tak by som rada pozrela tie fotky, lebo bojím sa aby som to neprehnala ale na druhej strane aby som potom neľutovala že som mohla ísť do väčších, ja mám 170 cm, 57 kg, a prsia menšie dvojky, chcela by som také 3,5...

Flow333

Bellinka
ja som nevedela že je toto fórum.

Inak keď som skúšala tie podpirky som mala pocit že aj tá 75d mi je narvata. Som zvedava zajtra na kontrole po tyzdni. To mi už odlepia prsia? Mám okolo tie pásky.

Lia86

Maria1113,

No ja som zatial kupovala podprdky v Tescu, tie mi naj sadli, dve som zohnala teraz v Parndorfe a niektore mam este spred opky, to su tie, v ktorych mam prsa dost narvane:))) Teraz mam 75D.

Aquamarine,

Ja som mala od bolesti Flector rapid, ten je na predpis, a po opke som uzivala Wobenzym, to som si kupila z vlastnej iniciativy, bo baby tu o tom pisali, ze ho beru, na ten nepotrebujes predpis. Ja som ho skusila preto, lebo mna dost stipalo pod pravou pazuchou, ako keby ma tam niekto zaziva rezal, trvalo to asi taky tyzden, tak som to skusila, a mozem povedat, ze po prvom dni uzivania sa mi dost ulavilo. Wobenzym je na lepsie hojenie operacnych ran a proti opuchom, celkovo na lepsie hojenie. Len tam sa prve dni berie az 30tbl denne. Dr mozno je proti Wobenzymu preto, ze by sa nemal uzivat pred opkou, bo riedi krv...

malachi

aquamarine
ja som wob.nebrala, ak ides k cervenovi tak on je vraj aj proti tomu aby sa wob.bral (neviem preco,to nam sestricka vravela)a podla mna to tiez nie je potrebne. lieky od bolesti ti napise tvoja obvodna,ked ju poziadas a je normalna (ten tramal neviem ten je dost silny,neviem ci bude chciet)ale pre mna to bolo naozaj zbytocne vobec kupovat :)take bez predpisu su napr. nalgesin ten je tiez dost silny