Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Cheri39

ivka, ja som sa tiež takto rozhodovala tesne pred opkou, neboj, všetko dobre dopadne, držím palce, málo bolesti a potom veľa radosti...

ivka1980

Malachi, Maria,Cheri,Barbora
Nemohla som sa pripojiť skôr, lebo mi to akosi nefungovalo. Diky za podporu. Ja idem do Interklinik v BA. Momentálne si obhrýzam nechty na hoteli, zajtra rano idem. Otec ma vystiskal a že stále dúfa, že si to ešte rozmyslím.ja stále neviem aké budem mať, od 280 do 350ml, dúfam, že sa o tom ešte porozpravame za tu hoďku pred opkou.

Flow333

Malachi

ty si tiež bola na opke 8.11? Ja idem zajtra na kontrolu. Som zvedava čo mi DR povie a či uvidim prsia bez podpirky. Lebo v tejto retro sa mi stále zdajú nejaké malé. Ale vraj vystúpia. Tak čakám kedy. :-)

tinda

bru ja mám 405ml,tiež som sa bála aké mega kozy z toho budú,ale teraz som rada,že som si nedala menej,lebo by som lutovala.Prsne ako flow hovorí,už by som sa ani 500ml nebála dať a ked hovoríš,že cheš 3,5 tak pod 400ml by som uuurčite nešla

Flow333

Bru

ja mam 175cm, 58kg. Dala som si 460ml. a voooooooooobec sa mi nezdaju velke, cakala som, ze to bude vacsie pravdu povediac. som zvedava ako budu vyzerat ked sa usadia, ale myslim, ze keby som si dala aj 520ml, mic by sa nestalo.

Este jeden dotaz na vsetky. Vcera som posielala fotky a zatial mi nic neprislo na tu galerku. uz by som aj rada videla ake prska mate.:-)

laloa556

aquamarine aj ja som používala proti bolesti Flector rapid, je super, stačilo mi, že som si ho dala ráno a vydržal účinkovať do večera (aspoň mne).. netočí sa ti z neho hlava, ani nie si malátna, ani nič.. a keď chceš niečo slabšie, tak ako kočky spomínali Nalgesin S je tiež fajn a ten je bez predpisu..

laloa556

Lia ja som už 5 týždňov po OP :) cítim sa dobre, nič ma nebolí, len teraz akosi zas bradavky, lebo mám dostať mršku :) ináč úplne oki :) ja tiež, keď som doma tak mám na sebe tú retro, už som si na ňu dosť zvykla :) látkovú som si mohla kúpiť po 3 týzdňoch od OP, len ja by som už rada vyskúšala aj nejaké push up, že ako to bude vyzerať a aj také nevystužené, len majú taký "tvrdší" obal..

clang nevadí, ty môžeš ;) :D tých bradaviek mi je ľúto, som zvedavá, čo na to dr., bodaj by sa všetko dorovnalo ako má :/

nelusik

Lia
máš krásne prská,vidím že aj tebe robil Trška:)Aj ja som s ním velmi spokojná,len moje sa mi zdajú malé:(

maria1113

Ahoj Lia86, naozaj tých 410ml, vôbec nie je veľa, len keď to človek počuje, tak si pomyslí, že to musia byť obrovské prsia. Ja budem mať 400ml