Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tinda

lia presne,aj mne sa zdá,že tu baby v galerke majú krajšie urobené prsia ako na omlazení,máme rozhodne šikovnejších doktorov:)

Lia86

Tinda,
Je to vážne individuálne, videla som nespočetne veľa prsiek, o niektorých som bola presvedčená, že sú to anatómy a boli to okrúhle, a niektoré anatómy vyzerajú ako okrúhle. Ono záleží od toho, aký tvar majú vlastné prská a ako sa usadia silikóny. Ale musím povedať, že práca slovenských dr sa mi páči viac ako českých, pozerala som aj foto na omlazení, ale jednoznačne, baby v našej galerke majú nádherne urobené prská:)

Lia86

Nelušik, Flow33, Zuzkas, Tinda,

Baby, máte nádherné prská, perfektná robota, spokojnosť musí byť obrovská!!!
Nelušik,
Máš tie prská dokonalé, vôbec by som nepovedala, že máš anatómy, skôr by som povedala, že okrúhle. Ja zas mám okrúhle a vyzerajú ako anatomické:)
Flow33,
Už teraz v tej retro prsenke vyzerajú prská veľmi dobre, 460 ml, to budú dobré bombišky:) Už sa teším na fotečky bez podprdky:)))
Zuzkas,
Krásne vidieť na fotečkách, ako sa formujú, perfektné
Tinda,
V tých tričkách je z teba riadna sexica:)))

Flow333

Dievčatá už sa viem pozrieť do galérie. :-) len ulozim malú a musím zapnúť comp. Cez iPhone mi to nejde. :-( teším sa na fotecky.

adelaide

ahojte baby...nezmizla som..len sme boli prec 4 dni..mam neprecitanych 20 stran..velmi sa tesimm na citanie..aj ked uuuf popisali ste :o)
dufam ze sa vsetky po uz dobre citite!!
juchuuu a stichy uz tusim mate aj vonku nie? no idem sa to dozvediet..:o)