Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Flow333

Lia 86

ozaj myslíš, že budú dobre? Stále mám pocit, že hoci aké vidím sa mi zdajú väčšie a krajšie ako moje. :-(

Lia86

Bru,

Radšej choď do väčších, aby si potom nebanovala, predsa nestojí to pár korún... Aj mne mamča povedala, že keď už, tak už poriadne:) Myslím, že veľa báb tu už písalo, že mohli si dať aj väčšie, po opke sa im málilo. Veď pozri galerku, tam uvidíš ako vyzerajú jednotlivé veľkosti.

Lia86

Tinda,

Mne dr povedal, že vzhľadom na moje predispozície si môžem vybrať, či chcem okrúhle alebo anatómy. Najskôr som chcela anatómy, ale keď mi dr povedal, že čo som si doniesla nej foto, všetko boli okrúhle, tak som sa rozhodla pre ne. A držala som v ruke okrúhly silikón, a keď som ho mala vo zvislej polohe, bol ako anatóm, a z vrchnej strany ho taktiež stláča sval.

bru

ahojte ja idem na opku Dr. Zachar Medical, odporučil mi také 330, ale povedal že môžem aj viac lebo mám na to dobré dispozície , ale ja mám strach či nebudú moc ťažké aj keď je pravda ,že väčšie sa mi páčia ,.Už som poslala svoju fotku tak verím ,že sa skoro dostanem do galérky,

tinda

Lia inak fakt,keby neviem ani by som nepovedala,že máš okruhle,skôr anatomy a ty si chcela okruhle?alebo trška ti navrhol?neviem aké si mala pred,nemáš foto v galerke...