Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

ahoj janet, pošli svoje foto aj so svojim nickom na adresu e.uhrinova@gmail.com a na druhý deň by ti malo prísť heslo a link, kde sa nachádza galéria

maria1113

ahojte, ja tiež musím povedať nelusiik, že máš krásne spravené prsia. Aj zboku vyzerajú prirodzene, nie sú to také tie gule.

kleopatra4589

Dobry ranko, dievcata :)

Som treti den po opke a dnes som vstala v ukrutnych bolestiach. Predosle dva dni ma nic nebolelo, tak som myslela, ze to bude uz len lepsie a lepsie :( Myslite, ze je to normalne?? Tiez ste nali bolesti s urcitym odstupom???

Inac sa idem zblaznit z toho, ze nemozem takmer nic robit, lebo ja som taky akcny typ :)

Nelušik

mas prekrasne prska, dokonale :)

Lia86

Bru,

Ono je to velmi individualne, ak mas svoje prska anatomicke, tak sa davaju gulate. Ja mam gulate a vyzeraju uplne prirodzene, preluskaj galerku, urobis si lepsie usudok. Ale ja by som dala na doktora, ked povedal ze by boli pre teba lepsie okruhle, tak vie preco.

bru

Mohli by ste mi poradiť ja som chcela anatomické, myslela som že sú prirodzenejšie ako okrúhle , ale doktor mi odporúča práve okrúhle, bojím sa aby neboli ako nárazníky, podľa čoho to potom odporúčajú? Na budúci týždeň sa musím už rozhodnúť, už sa teším na galérku, že si spravím aspoň nejaký prehľad, zatiaľ tam nemám prístup..

Flow333

Lia
ďakujem. Možno to je tým, že pred opkou som mala napozeranych milión fotiek a možno som si urobila predstavu. A zatiaľ take nie sú.

Lia86

Flow,

Už teraz vidím, že budú úžasné, máš ich krásne veľké, neboj, určite nebudú malé, veď máš ešte len krátko po opke, prská ti krásne vystúpia, sa vyrysujú, zmäknú, chce to len čas:) a ešte ich máš oblepené páskami, aj ja som mala, to skresluje. Vážne sa už teším na tvoje ďalšie fotečky:)))