Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Pukanec5

Ahojte babenky :)
som 7. týždeň po operácii :) sú úžasné, už sú mäkké a ešte určite viac zmäknú :)
Už som si bola kupovať spodné prádlo. Vyzerá to neskutočne. Kúpila som si pekne sety - podprsenky s nohavičkami, aby sa dali kombinovať a sedeli k sebe. Strašne sa tomu teším. Už môžem aj vičiť - mám dovolené od lekára :) chodím behávať :)
Hrozne sa im teším. Každé oblečenie na mne je úplne iné a celú postavu to krásne dopĺňa.

Ešte v niektorých miestach - na bradavke ... nemám cit, ale doktor povedal, že to trvá aj pol roka, lebo sa tam pri operácii poručujú nervy. V nektorých prípadoch je to aj trvalé. Dúfam to nebude môj prípad :(

Flow333

Leus ingridka

aj DR vravel že aj pól roka po opke sa upravujú. Len dúfam že mi tak neostanu. Jedno vyššie ako druhé. Verím že pekne klesnú

mondan

misel711
ja som si dala vybrať z jedného prsníka aj prsné žľazy a poviem ti vôbec neľutujem..Dosť ma to prso bolievalo, hlavne v zime a keď sa mi tie žľazy zapálili bolo aj väčšie ako to druhé asi o číslo.Teraz mám kľud, vôbec nebolí. Silikón ti dá pod sval a na to nepotrebuješ žľazy. Takže choď do toho a ničoho sa neboj..

inngridka

flow
neboj sa, vsetko bude ok, a uvidis ze po case prsia budu uplne inak vyzerat a ty sa do nich zamilujes :)))

Flow333

Tak a som po kontrole. Po týždni. Prsia sa pekne hoja, len ľavé je kusocek vyššie ako prave. A to mi vkladal DR implantat nižšie asi o cm. Pred opkou som mala práve nižšie asi o 2 cm, len to nebolo vidieť lebo prsia boli malé. Tak mi dali ešte pas, má mi tlačiť na ľavé prso. Dúfam, že to pomoze. :-( tešila som sa na prsia a teraz budem v strese čakať či nebude jedno vyššie ako druhé. :-( že to uvidíme až po pól roku. A ak mi to bude vadit tak má bezplatne zoperuju.

misel711

ahojte,
ja sa chcem opytat, ci mate vsetky prska kvoli krase alebo aj zo zdravtoneho hladiska.. my totiz mame rodinnu predispoziciu a lekar nam navrhol co najrychlejsie otehotniet odkojit a potom si dat vybrat prsne zlazy...ale co s tou kozou? :) daju sa dat silikony aj ked nie je prsna zlaza?

misel711

ahojte,
ja sa chcem opytat, ci mate vsetky prska kvoli krase alebo aj zo zdravtoneho hladiska.. my totiz mame rodinnu predispoziciu a lekar nam navrhol co najrychlejsie otehotniet odkojit a potom si dat vybrat prsne zlazy...ale co s tou kozou? :) daju sa dat silikony aj ked nie je prsna zlaza?