Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

kleopatra
ano ja viem, ani na dotyk take nie su len ta podprsenka je taka divna, ze este aj pod mikinou to vyzera zle
ja som mala tiez jednu ruku drevenu, ale uz je lepsie akurat dnes som absolvovala cestu bratislavskou mhd a to bolo teda utrpenie!
a neboj este sa naplesas s krasnymi prskami ;)

kozicka

pukanec,

tak parada, ja idem tiez spod prsa, takze budeme na tom asi podobne. S tymi jazvami si ma potesila, hadam aj mne to tak vypali ze ich nebude poriadne vidno. Drzim palce. Ja sa ohlasim ked budem po. Este mam nejake tie pedoperacne a modlim sa aby som neochorela a idem na to :-)

kleopatra4589

malachi

A tiez mas nad podprsenkou ten hnusny pas?? Mne to strasne prekaza.. lebo ma to brzdi v pohybe.. aj ruky mi tym padom odtrcaju od tela.. a dost to vidno.. tak radsej ani nikde nechodim..este aj na tie jazvy mi to tlaci :O/ Nehovoril ti doktor, ako dlho to treba nosit?? ci staci len do tych stichov, alebo cely cas s podprsenkou??

kleopatra4589

malachi

Ano, uz to je lepsie. Vcera aj predvcerom to bolo uplne v pohode, ale dnes rano ma to strasne bolelo.. nedalo sa to vydrzat.. tak som do seba hodila dve tablety a uz je fajn :) Ja inac zvladam vsetko dost tazko.. akoby mi ruky zdreveneli :)Tak sa o mna dodnes starala mama, aj vlasy mi umyla vyzehlila :) a oddnes je na rade frajer :)Vdim, ze ty si sikovna po tej opke.. My dnes mame skolsky ples, tak som nestastna, ze musim sediet doma :(

A tie prsia.. moje sa mi zdaju tiez spicate a este aj daleko od seba v tej podprsenke.. ale tym sa vobec netrapim.. lebo co som pozerala fotky tesne po opke u inych dievcat, tak to maju vsetky tak podobne.. takze by sa nam to upravit malo :) ziadne obavy :)

Pukanec5

Kozicka
vklada spodom. ako som hovorila, som 7.týždeň a jazvy sú úplne jemnučké a keď ich chce niekto vidieť, tak úplne z blízka nakúka pod prsia. Ešte sú take tročku červené, ale skoro ich nevidieť. Takže som si 100% istá, že sa stratia.

kozicka

Pukanec

sa tesim s tebou, ja uz to mam tiez za par tak dufam ze to vsetko vyjde.
Kadial ti vkladal implose? Ja sa bojim ze stratim cit v bradavkach, to by ma porazilo asi..

malachi

kleopatra
a uz je lepsie?inak ja som to tiez tak mala ze na 3.den mi bolo asi najhorsie.asi preto ze som sa viac zacala "mrvit"aj vlasy som si sama umyvala. ale aj tak sa riadne smejem na sebe ako som sa pred op bala ze nic nebudem vediet,nic nebudem moct robit a ja som uz vcera (tyzden po op.) aj soferovala normalne a v pohode
ja som si podprsenku tiez nedala dole a som riadne zvedava v piatok na stichy lebo mne sa v tej podprsenke zdaju strasne spicate :(

kleopatra4589

lenkea

Svoje nove prsia som este nevidela. bojim sa dat si dole tu podprdu, ze si ju potom nebudem vediet nasadit, alebo sa mi nieco poposuva.. :o/ Ale v tej podprsenke to vyzera celkom fajn.. tak primerane ku mne.. urcite nie su male, ani nejake velke bomby :) Zatial som spokojna.. ale casom sa vsetko ukaze :) Zatial som len treti den po operacii.