Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lia86

Janka258,

Ja som bola u dr Tršku, je úžasný, vôbec nie je namyslený, moc zlatý, veľký odborník, ja som bola s ním nadmieru spokojná!!! Môžem vrele odporučiť

bru

ďakujem už mi to prišlo tak sa teším, že si to večer popozerám, ja ešte termín presný nemám na budúci týždeň upresním s doktorom okolo 21 by som mala ísť, už sa teším ale aj bojím, ...Som rada, že som našla túto stránku, že sa mám ským poradiť, díky kočky a poznáte niektorá Dr. Zachara?

bianca003

Janka258
dr Trška je vraj velmi dobrý a skvelý odborník, baby si ho tu velmi chvália videla som aj prska čo robil ,v galerke, má velmi peknú robotu.

adelaide

bru - liva tiu posle meno a heslo do galerie..len vydrz urcite dnes vecer uz
ja tiez idem az v januari. kolkateho ides? ja 29teho..

adelaide

baby same krasne nove prsia v galerke

cheri lola tesim sa ze sa lepsi..
cheri no co, osprchovana? :o))) aky pocit..ako dopadli stichy..
kleo gratulujem a na koho som est ezabudla..citala som to vsetko naraz..
vsetkych zdravim

bru

Ahojte kočky poslala som svoju fotku pred operáciou lebo ja idem až v januári na oper., na tú adresu čo ste mi poslali , len stále mi nič nechodí a ja som taká zvedavá na tú galériu, , ako to funguje ?