Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

cheri -waaaaaaaau..ty brdo to su prsiskaaa
krasne ti to spravil, vyzeraju akko anatomy..a vobec nie silikonovo...uplne prirodzene..ale to urcite aj vdaka zakladu co si mala..ako sa citis s nimi po tej sprche? su hezkeee ale pripadaju mi fakt velkee !! hm? kolko mas teraz cez prsia merala si si? a manzel ked ich fotil tak co on na ne?:o) ake su jazvicky po vybrati? ozaj kolko stichov je jedna jazva?
tak uz to mas za sebou, pecka

kleopatra4589

Cheri39

Ooo, gratulujem k peknym prskam :) Mna ten pas prekaza hlavne kvoli tomu, ze ho neskutocne vidno.. atlaci mi len na jazvy.. tak dufam, ze po stehoch uz nebude treba.. A tu retro.. treba nosit tri tyzdne po operacii vkuse, alebo este tri tyzdne po vybrati stehov??

Cheri39

kleopatra, ten pás treba do štichov určite, potom ti dr. povie, či ešte treba, je to individ. ja napr. už nemusím, mňa tlačil nenormálne, mala som pocit, že sa dusím, ale tak od štvrtého dňa sa to zlepšilo, ako prská trochu odpuchli, tak už ma tak netlačil, ale predtým som si ho veru musela sem-tam na pár sekúnd povoliť

Cheri39

bavila som s s dr. aj o tom padaní vlasov po narkóze, ale povedal, a to je pravda, že vlas by vypadol tak po 5-6 týždňoch nie okamžite ... môže to byť skôr z toho stresu pred opkou,a je fakt, že všade kde sa píše o padaní vlasov sa stres uvádza ako jeden z hlavných faktorov

Cheri39

ahojte babulky, tak konečne sú štichy vonku, všetko vyzerá o.k., som osprchovaná, navoňaná - mňam :-), úžasný pocit, nemusím už vôbec nosiť ten pás, retro do troch týždňov, potom na noc, po troch týždňoch môžem podprdu s kosticami, dr. mi vysvetlil, ako si mám prská vždy napraviť v tej retro, lebo ešte sa budú formovať a usádzať.

floww33, ja som si prská pozrela už na tretí deň po, opatrne a len na pár sekúnd...
ďalšiu kontrolu mám 12.12. v PK, potom dám ďalšie foto