Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kleopatra4589

cheri

a tvoje prska sa mi zdaju velke len v tom zmysle slova, ze ja by som si take nedala, lebo by som si to nemohla dovolit k svojej drobnej utlej postave :) ale inac su pekne, takze velkostou sa netrap :)

kleopatra4589

Inac, mam strpnute lave prso.. minule sa tu spominalo, ze zvacsa znecitlivie ak je rez dvorcom.. ja mam rez pazuchou.. ale to prave je uplne v pohode.. myslite, ze to je ok??

Cheri39

adelaide, tak som sa odmerala, mám cez prsia 94, presne toľko mi povedal dr. pri konzultácii, predtým som mala 85.
inak na holo vyzerajú oveľa väčšie, ako v podprde

kleopatra4589

flow

Ako myslis to, ze jedno prso bolo trosku nizsie?? To je tym, ze mam skoliozu.. aked si nedavam pozor, tak aj trosku krivy postoj tela.. potom to vidno tak, ako by prsia neboli v jednej rovine.. :o/

Prsia po opke som este nevidela.. ale tiez som myslela na ten fakt.. ze ako to potom bude.. takze uvidim casom..a hodim fotky na porovnanie..

Cheri39

ďakujem adelaide a kleopatra, aj mne sa zdajú veľké, ale ešte by mali poklesnúť, a hádam aj odpuchnú, ešte som sa nemerala a mužovi sa páčia, ale teraz je preč
adelaide, neviem, koľko štichov má jeden rez, nemá mi tam teraz kto pozrieť, ale pri vyberaní mi to šitie dr. vytiahol na jeden šup, nie po jednotlivých štichoch, a tá jazva je ešte trochu červená, ale tenká, uvidím, keď sa to úplne zahojí, a ten pocit po sprche - pre mňa ako také malé vianoce...aj podprdu som si mohla konečne vyprať, super
kleopatra, tú retro musím nosiť cez deň, kým prejdú tri týždne od opky, potom môžem cez deň normálnu, a do šiestich týždňov od opky musím mať retro na noc