Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

Ahoj Cheri39, gratulujem k prskám, tebe robil dr. rez pazuchou pri 400ml, ja som si myslelela, že väčšie implantáty sa dávajú väčšinou rezom pod prsia.

Flow333

Malachi
aj moje sú take spicatejsie. Ale každý hovorí, že ešte vystúpia a zagulatia sa.

Inak včera som si večer rozopla retro a sú kraaaaasne.
Voľným okom vôbec nevidno opuch, že je vyššie. A keď klesnú budú v pohode.
Večer odfotim. :-)

bon bony

malachi ahoj, neboj sa mne sa tiez dali dake spicate ci ake v tej podprsenke, ale to robi asi aj ten pas ked ich tlaci dole. ja som bola vcera na stichoch a uz ho nemusim nosit.. uz sa mi po 2och tyzdnoch vobec nezdaju spicate tak sa neboj,to sa spravi

Cheri39

ja som tam niečo mala, ale také poklesnuté... a časom by to vyzeralo asi ešte horšie, tak som nabrala odvahu a bolo :-)

Cheri39

kleopatra, takto krátko po opke je ešte všeličo možné, ten stav sa zlepšuje postupne zo dňa na deň, ak by ti to ale neprechádzalo, zavolaj si do BB, budeš kľudnejšia, ono sa veľa vecí upraví, kým pôjdeš na prvú kontrolu