Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Cheri39

maria1113, cez pazuchu sa dajú vložiť aj väčšie implantáty, napr. cifrová ma 500 cez pazuchu, ja som sa nakoniec rozhodla pre tento prístup, lebo je tam menšie riziko, že sa vytvorí škaredá jazva a kamoška, čo má rez zdola, tak ľutuje, lebo odvtedy nemá citlivé bradavky, a už to má 6 rokov...
čo sa týka toho očkovania, ja som dcéru nedala, tých vírusov, čo spôsobujú rakovinu je veľa, a to očkovanie je len proti niektorým, možno tým najagresívnejším, tak neviem

kozicka

ahojte,

mam to asi za necely tyzden a nieco na mna leze, teraz je vel chripajzni a podobne. Co vam najviac pomaha ako prevencia pred prechladnutim? Nejake typy? Uz smrkam dnes a mam nerva z toho

Lia86

Janka258,

Este som zabudla, mne dal termin za 3 tyzdne, tak som nemusela dlho cakat, co bolo super, resp. ja som mu povedala, ze chcem ist tento termin a pohodka. Augmentaciu robi pondelky...

Lia86

Janka258,

Dr Trska je fakt super, hned ta neodbije, ja som bola u neho na konzultacii, po telefone mi vravel, ze bude trvat cca hodku, a moja konzultacia trvala 3 hodiny, precizne ma pokreslil,pomeral,porobil nej vypocty, zistoval elasticitu koze, vsetko mi dopodrobna vysvetlil, hned som si dohodla aj termin opky. Ved skuk ist k nemu na konzultaciu a uvidis. Kamoska, co sme boli spolu na opke bola na troch konzultaciach, bola v Brne, u dr Cervena a Trsku, ale ze jednoznacne sa jej najviac pacil jeho pristup.

Ninaa,

Neviem presne, kolko stoji konzultacia, bud 15 alebo 25 EUR, ale ked pojdes k nemu na opku, tato suma ti bude odpocitana z ceny opky. Konzultacie robi bud v Ruzinovskej nemocnici alebo v SNOPe, podla dohody a operuje v SNOPe. Skus pozriet na www.plastickychirurg.sk, tam najdes vela info aj tel.cislo keby si mu chcela zavolat.

maria1113

baby chcela by som sa na niečo spýtať, nesúvisí to s prsiami, ale tie, čo už máte deti(dievčatá), či ste ich dali očkovať proti rakovine kŕčka maternice. Ja sa rozhodujem, či mám dať dcéru zaočkovať, ale čítala som na internete, že niektoré po očkovaní zomreli, alebo mali vážne vedľajšie účinky ako ochrnutie, tŕpnutie... Som teda na pochybách, lebo píšu, že to nie je ešte také odskúšané, tak sa bojím, aby sa niečo nestalo.

Janka258

Lia 86 C
hystam sa k menu na augumentaciu, ešte by ma zaujimalo koľko sa si tam v Šnope čaka na termín op. A hlavne som chcela vedieť aký je to človek, lebo bola som v Ružinove u Fedeleša a nejako sa mi zdal uponahľaný...

kleopatra4589

nelusik

Ano, ja take drobne ziena.. 160 cm, vahu som mala 42, ale vraj moje silikony vazia 3 kila.. takze som stastne pribrala :)) Mam 300 ml.. najprv som myslela, ze to bude vela.. potom, ze malo..ale ako tak mrkam cez tu podprdu, amlo by to byt uplne fajn :) Ty si uz po opke?? ak ano, kolko mas ty ml??

nelusik

Lia86,maria1113,inngridka dakujem za pochvalu:) velmi ste zlaté:)

kleopatra 4589,čítam,že aj ty si taká drobnejšia:) akú máš výšku a váhu?
a kolko ml ti vkladali?