Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lia86

Gossip girl,

To nevadi, ze nemas este zvacsene prska, posli foto svojich este nezvacsenych, ved to tak vsetky robime, aj keby si nakoniec na opku nesla, neva. Kazda posiela foto pred, a ked pojde na opku, tak pak posiela foto po, ved ide o to, aby bolo vidiet, ake boli prska pred a po, pise sa tam, u ktoreho dr sme boli, kolko ml mame, aky profil a aku znacku silikonov... Takze si urobis dobru predstavu...

gossip_girl

Lia86

ja praveze nemam este zvacsene prsia, chcela som len vidiet ako vyzeraju niekomu pred a po, lebo sa toho velmi bojim, ze je tam vela rizik a nedajboze komlipacii, ako spravi jazvu, ci budu symetricke, bradavky nebudu inak a hlavne o co mi ide o prirodzene vyzerajuce. Preto zvazujem zvacsenie vlastnymi kmenovymi bunkami, aj ked neviem este co spravim s tym, ze musim pribrat, lebo ja som chuda a inak by mi asi tuk neodobrali :(

Cheri39

Lia86, no ja by som radšej nenápadnejšie, hlavne kvôli babám v robote, ale keď tak na tie moje pozerám, asi budem musieť chodiť vo vreci:-) dúfam, že ich zmestím do 75D podprdy, skúšala som si takú sexi košieľku s košíčkami, ktorú som nemohla nosiť, lebo bez prs to vyzeralo hrozne a teraz mi je na prd, lebo tie košíčky mám tak do 1/2 prska... myslíš, že ešte trochu odpuchnú? som 11 dní po

Lia86

Cheri, Flow,

Pockajte ked zhodite tu retro podprdku a date normalnu, aky to bude rozdiel. Aj ja ked som mala tu retro, nikto si nic nevsimol, ale ked som nahodila normalne podprdy, kolki mi cumia do vystrihu...:)Ta retro stahuje, to je jej ucelom, a prska este vystupia, krasne sa vyrysuju, dajte im cas, aj ja som bola taka nedockava:)))

Cheri39

floww, neviem, či by červeň dal na prvýkrát 700, to by asi bolo už veľmi neprirodzené.
a moje tiež v mikine nevyzerajú také veľké, ako na holo, dokonca ani nie je vidno rozdiel, uvidím, keď si kúpim normálnu podprdu a určite sa ešte budú meniť, aj v galérke to vidno, je tam rozdiel po troch mesiacoch, niekedy aj po pol roku, a ten obvod neviem. Zdajú s ti tvoje malé? Moje by mohli ešte trochu odpuchnúť...

Flow333

Cheri
cifrova má len 500? Pri jej prsiskach som čakala aspoň 700. Ja mám 460 a ani v mikine nevidno. Neviem či to inak bude ešte vyzerať. A inak obvod pŕs sa mi dúfam už nezmensi?

maria1113

kozicka, skús zázvor, buď sušený, alebo čerstvý a urob si z neho čaj s citrónom, je výborný pri prechladnutí, ja ho uživam pravidelne. Len to netreba prehnať, lebo znižuje tlak

Lia86

Gossip girl,

Posli foto svojich prsiek na e.uhrinova@gmail.com, nezabudni tam napisat svoj nick a livaa ti posle link na galerku a pristupove heslo. Taktiez ti tam vytvori tvoj album, kde budes moct doplnat fotky po opke, ako to robime my...:)

Cheri39

kozicka, skús cesnak - aj tu sa tak baby kurírovali , a mne pomáha ten Coldrex horúci nápoj, a veľa C-vitamínu