Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

flow bony
ja som myslela, ze v tej podprsenke su spicate a to hnusne vyzera aj pod mikinou tak, ze sa uz tesim, ked ju dam dole
cheri kraaasne!gratulujem
kleopatra
cim viac budes tu plet drhnut tym bude este mastnejsia,len si ten nadbytocny maz odsaj papierovou vreckovou a cisti len rano a vecer.mne sa uz nemasti asi tyzden to trvalo

nelusik

kleopatra,ja už som po,mám 360ml anatomy,ale zdajú sa mi malé:( ja mám 160cm a 50kg ale mám širší chrbát,tak asi preto mi az tak nevyniknú.obvod pod prsiami mám 72cm.Ale tvar sa mi páči:)

kleopatra4589

flow33

A ty si kolko dni po opke??? Ja mam strpnute lave prso, tak dufam, ze to nevesti nic zle :( V utorok idem na stichy.

Flow333

Kleopatra
ja tak isto. Mám takú úplne normálnu plet. Ale hneď ako som sa zobudila po opke. No konec. Jak olejom natreta. Asi 5 dni sa mi tak mastila. A vlasy ani nehovorím. Ja čo si vlasy umyvam 1x za 2 týždne. Aj to nie sú mastne, na 2 den po opke ako slanina.

Inak asi sa začínajú prska tvarovat. Už z hora nie sú take spicate, už vytrca len bradavka. A ešte k citlivosti. Cítim si bradavky od prvého dna akoby som ani operovana nebola.

kleopatra4589

Ach, dievcata.. mam pocit, ze ja uz nevydrzim..som 4 den po a som strasne nedockava.. a citim sa ako vo zveraku.. uz by som sa rada ponatahovala... :(
Inac, tie co ste tu spominali, ze vam mastnela plet po narkoze... prestalo to samo od seba?? asi po kolkych dnoch?? lebo ja si musim cistit tvar milionkrat denne.. a to som s mastnenim pleti nikdy problem nemala.. priatel sa mi smeje , ze vyzeram ako bocik :))

Lia86

Lubs, Gossip girl,

Poslite foto svojich prsiek na e.uhrinova@gmail.com aj spolu s vasim nickom a pride vam link na galerku spolu s pristupovym heslom.

gossip_girl

Lia86

to je ten problem, ze by si nemohla, lebo to sa moze len vlastnym tukom, vsak moj oco hned ze mi da, lebo ho ma hojne, sme mysleli ze aspon rodinny prislusnik moze, ale nie :(

ja neviem, ja som skor pocula ze docasna je ta kyselina hyaluronova, ze toto nie, jedine keby si nejak velmi schudla, pretoze sa to prisposobuje tomu ako priberas ci chudnes, ale ja mam vahu stale rovnaku...

ja prave neviem ako sa dostanem do galerie, lebo to tu nikde nemam :(

Flow333

Cheri
nezdaju sa mi malé. Len ja som si myslela, že 460ml vysoký profil bude oveľa väčší. Že to budú take baywatchaky;-) ale myslím že budú dobre. Večer ich odfotim.

Lia86

Gossip girl,

No ja by som rada nejake to kilecko zhodila, hned by som ti dala z mojho tuku, keby sa dalo...:))))))
Ale ja by som na zvacsenie prs tukom nesla, stoji to hrozne prachy a efekt je docasny... Pozri galerku, tam uvidis, ze aj silikonove prska mozu byt krasne prirodzene...

Lia86

Cheri39,

Myslim, ze ti este odpuchnu, ja som ich sice moc opuchnute nemala, bo som mala 2 dni dreny, ale myslim, ze sa trosku zmensili... A ziadne vrece, pekne vystrihy. My sme boli s frajom v piatok vonku a kamos cely vecer pozeral na moje prsa, krutil hlavou, neslo mu to do hlavy, xixi:) Dvakrat sa ma spytal ci nemam urobene kozy:))) A s druhym kamosom sme mali ohladne niecoho stavku, ten len povedal, ze on mi da prachy hned, ze mu staci, ked si kupim tricko a na druhy den sa mu pridem ukazat, xixi