Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

maria
no ved pred vlastnymi rodicmi musim zase zatajovat...a "svokrovci" uplne v pohode,som u nich bola po op.az doteraz
tvoji svokrovci nevedia?

maria1113

čaute baby. Adelaide, ja mám teraz cez 89 a tiež nič a po opke by som mala mať 100cm. Tiež sa mi to zdá dosť, ale to sa nejako rozleje. Tak mi sme januárové.

Malachi, ty máš teda super svokrovcov, že ťa tak chápu, to je ojedinelé.

adelaide

ahoj baby..flow prosimm ta ty 59 kilova mas kolko teraz okolo prs obvod? ja mam mat 99..sa desim ci neni vela...teraz 89 ale ziadne prsia
BABY - o kolko cm ste isli s obvodom hore? sa pytam vsetkych...napr. barborka ty jako..o kolko

kleopatra4589

nelusik

wau :) tak az na ten sirsi chrbat mas postavu podobnu mne... mne sa moje zatial male nezdaju :)a u koho si bola operovana? mas uz aj foto v albume??

kleopatra4589

nelusik

wau :) tak az na ten sirsi chrbat mas postavu podobnu mne... mne sa moje zatial male nezdaju :)a u koho si bola operovana? mas uz aj foto v albume??

Cheri39

malachi, ja som sa po tých 10 dňoch bez sprchy cítila doma v sprchovacom kúte ako vo wellness centre :-), ja som zvedavá na ten prvý nákup, keď si budem skúšať podprdy, ani neviem, aké číslo to bude, sú dosť veľké...
tak hovoríš, že svokrovci ťa obsakukujú? veď si musia nevestičku obchádzať...
a oni vedia, na akej opke si bola?

malachi

cheri
az v piatok :/ aaa uz sa tesim!sprchaaa :D
inak este sa tesim, ked bude mozne, na prve spa s bazenmi a virivkami a masazou najma!a prvu navstevu fitka, 2tyzdne u "svokrovcou"na moje brucho poznacili :D