Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lola 19

ďakujem cheri!! dúfam, že sa to prsko ešte spraví!! tiež som mala tolko otázok, a nič som sa neopýtala !ja som ešte našla podprdu, keď som kojila, aj by mi bola na velkosť dobrá, ale tie prsia idú ešte tak do šírky, že to na tom hrudníku strašne vyzerá..inak mne je o moc lepšie, keď mám tú retro podprdku na sebe ako bez nej. to je daký divný pocit, dnes som vydržala len 15 min.

barbora10

cheri

krasne su!!!su tak pekne velke,teda myslim tym,ze urcite nie su male,su velke,ale zaroven su pekne a prirodzene.chce to len cas,aby si si zvikla.pacia sa mi aj tvarovo a aj velkostne.

nelusik

aj tvoje su velmi krasne!!!velmi...

lia

krasne podprsenky,vidiet,ze ta to nakupovanie bavi a ze sa z tych prs velmi tesis.mas dobry vkus,kazda jedna tvoja podprsenka sa mi paci.no a prska mas naozaj velmi,velmi pekne!

Cheri39

lola, som rada, že si o.k. ja som sa po sprche normálne nakrémovala a prsia nenarvem do žiadnej podprdy, všetky sú malé, aj tie nevystužené, mala som aj takú peknú košieľku s košíkmi, boli mi veľké, teraz ju môžem vyhodiť, lebo ten košík mám do pol prsa...ja som sa dr. ani nič neopýtala, nejako mi všetko vyfučalo z hlavy, chcela som vedieť, či ešte odpuchnú, a kedy začnú mäknúť...

Cheri39

lola, som rada, že si o.k. ja som sa po sprche normálne nakrémovala a prsia nenarvem do žiadnej podprdy, všetky sú malé, aj tie nevystužené, mala som aj takú peknú košieľku s košíkmi, boli mi veľké, teraz ju môžem vyhodiť, lebo ten košík mám do pol prsa...ja som sa dr. ani nič neopýtala, nejako mi všetko vyfučalo z hlavy, chcela som vedieť, či ešte odpuchnú, a kedy začnú mäknúť...

Flow333

Kleopatra
som 9 den po opke. Robili má 8ho. A citim prsia úplne všade.

Adelaide
cez prsia som mala 85 teraz 94. Som čakala viac že to urobí

malachi
ja mám stichy až budúci štvrtok. Že nech sú krajšie jazvy.

lola 19

ahoj cheri, nie nemusím. že je všetko o.k. len to pravé mám viac opuchnuté. stretneme sa 12.12 v pk!! ty tie prska narveš do podprdy? môžeme si ich už aj krémovať?

lola 19

ahojte babulky, stále rozmýšlam, ako tie moje prska dám za týždeň a pol do normálnej podprdky, keď sú ešte také tvrdé a nepodajné..?