Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

laila ty sem este chodis vsak? mas ich pekne spravene, velmi!ale na tebe tie 350 vyzeraju ako 300 ked vidim ine fotky. .a vyzeras byt drobne ziena...zvlaaastne toto..aj mne dr. hovoril ze nevie dopredu odhadnut co komu aky implantat presne urobi...hm
nechcem tym nic povedat, mas peknucke akurat len stale pozeram na zaklad a kolko je dane.a naozaj sa to odlisuje..

adelaide

pozeram prsia ifky..no myslim ze su nadherne..schvalne si hladam take ploche baby (pardon..byvale ploche:o) a robim si predstavu ze ako ja dopadnem.. zaujimave ze jej urobilo 325ml dost slusne prsia..alebo sa to len zda.
este m anapadlo cheri ze si sa bavila s dr. ze nechces nejake velke a nakoniec ako to dopadlo..myslim tvoje ocakavanie..si si ich takto predstavovala ci mensie? ja som mu toez hovorila ze nie obrovskeee.ale tak nech tam su ked uz..

maria1113

malachi, moji svokrovci sú rozvedení, neviem, či ty bývaš s nimi, ja bývam vo vlastnom dome, s nimi sa stretávam pomenej, ale určite si to všimnú.

adelaide

LIA a ozaj co si pisala o tom kamosovi a stavkach..tak ty to teda zatlkas ze ich mas urobene alebo ako? :o)
ja mam teraz vypchatu podprsenku a sveter a obvod 95..a nevyzeram nejak extra prsato..tak hadam sa tych 5cm strati..

adelaide

ahojte...

maria .ze rozleju ...hehe dobreeee.veru dufam aj ja lebo sa zas zacinam obavat ze ci nebudu MOC..rada by som si aj zabehala aj na svihadle zaskakala..aj hociso..a hadam nebudu zavadzat...

FLOW-len 94? si predstav..po 460ml...takze ja budem mat 100 cez prsia so 400ml? to ako chce dr. dokazat..zas som zacala zvazovat ze len 375..ale ot je asi zbytocne.tie su len o nieco "uzsie"..ale na vysku rovnake..asi dopadnem cheri ako ty ze siklienka bude posielat 2 druhy..xixi

cheri kleopatra lola..a aky je to pocit? ked sa ich dotknete..neviem ani na co konkretne sa pytam..uz ste sa s nimi aj zzili celkom? a ten uzasny pocit zenskosti sa uz dostavil? ci to az neskor..ked fakt nic nebude boliet..

Lia86

Dakujem Barborka:)
Z prsiek sa moc tesim, len s tymi podprdkami je to horsie, nedaju sa len tak lahko zohnat, bo cim je vacsi kosik, tym aj obvod...Inak by nas uz podprdky vytlacali z domu, xixi

Cheri39

ďakujem barborka, zdajú sa mi dosť veľké, neviem, či ešte odpuchnú, ale inak som spokojná
lola, mne sa zdá, že už ich mám bližšie k sebe ako po opke, a včera som bola bez podprdy, len v tričku, celý čas čo bola v sušičke, a nevadilo mi to... hlavne som rada, že už nemusím ten pás