Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kleopatra4589

adelaide

A ty kedy mas tu opku?? Ja som 5. den po.. prsia su este take tvrdsie.. ale myslim, ze vela robi ten pas, co tam mam, lebo su strasne stlacene a napnute ako vo zveraku :) Inac je to celkom.. ani tlak uz nepocitujem, len rano, ked rano vstavam... Pocit zenskosti sa este nedostavil.. lebo myslim, ze viac vnimam ten pas co mam na sebe ako svoje nove prsia.. :) Tak snad ked mi ho daju dole..

malachi

maria
ja som bola tak bezproblemova az mi je to divne,co som si citala tak som mala predstavu,ze budem uplne odrovnana a ja som sa po op. vedela hned o seba plne postarat,vlasy umyt,ucesat..bez tabletiek od bolesti od zaciatku,tyzden po op. som soferovala (len som musela ruckovat po volante ako idot, ale inak som aj rychlosti bez bolesti jednou rukou radila)jedine lava ruka sa nedala tak vysoko dvihat, ale uz aj ta je v pohode.
takze aj pre tie co to len caka a boja sa tak je to uplne v pohode a ani ta rekonvalescencia nie je taka zla

zuzkas

ahoj maria.ja si vás vždy večer prečítam,len neviem čo písať..vy si vždy v priebehu dňa na otázočky zodpoviete a mne muž večer aj tak frfle,že len za pc sedím a jemu sa nevenujem:-(máme teraz problémy aj so psíkom,takže cez deň nemám moc času.

adelaide

lola no super...sa tesim na to uz..si to neviem ani predstavit..a skoda ze nevidime tvoje foto ! :o)
ale tak ked ste spominali aky krasny zaklad mas tak aj vysledok musi byt super.

Flow333

Adelaide
no vidíš. Len 94. Tiež tomu nechápem. Lebo pravdu poviem som čakala oveľa väčšie prsia. Toto je take ako keby som bola v predtým push upke. No nič. Len sa na to DR opytam. Už aj manzel sa má pýtal ci mi ozaj dali 460 ml. A ešte mi robí starost tá asymetria. Jeden vyššie ako druhý. To Zato že som sa na to tak tešila teraz len čakám ako to bude vyzerať.

malachi

maria
to bolo take komplikovane,priatel vsetko rodicom povedal (ani som o tom nevedela ma skoro vyrutilo, ze ako to zoberu)a az po op.som sa rozhodla ze zostanem u neho.ja byvam inak sama preto moji rodicia o tom ani nevedia lebo ti su absolutne proti
alore
no vitaj a dakujem, to som rada,ze ta tesia to uz ani nevies, ze si niekde bola ;)
flow
no mna celkom tesi,ze uz teraz idem na stehy,to akoze ty este dalsi tyzden si bez sprchy??

alore

ahojte babulky :)
gratulujem vsetkym babam k novym prskam aj tebe malachi... mne uz prska robia radost skoro 3 mesiace. Chcela by som sa spytat barborky10 alebo tych co ste dlhsie po ako casto sa chodi na kontroly. Ja som bola na stichy a potom 10.10 v pk a teraz kedy nasleduje dalsia kontrola? Zabudla som sa naposledy spytat...

lola 19

ahoj adelaide. je to super pocit, keď si prsia vidm aj keď ležím, len sú ešte také tuhé..:) a stále myslím na to, či sa viac spoja lebo ich mám stále tak na široko. tak dúfam, že budem spokojná každý deň viac a viac..