Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

maria,malachi.mám bišonka a má problémy s uškami.za posledné 3 týždne nás vyšla liečba už 130 eur.včera sme boli na kontrolu a dali mu aj golier,takže musím byť stále pri ňom,lebo nevie ani do dverí trafiť:-(a malý mu to chce dať dole.pukanec tebe to spravilo taký rozdiel v obvode?ja mám 169/54,pod som mala 72,cez 82-3 a teraz mám 89 a to mám 350ml vysoký profil.tiež mám 70C ako ty,ale u nás je problém také zohnať.pobehala som celé mesto a našla som jednu a aj tú teraz nenosím,lebo ma tam tlačia kostice.takže behám v pooperačnej a ešte som našla jednu,takže keď niekam idem,tak si ju dám.pôjdeme do maďarska a tam si nakúpim,tam su super obchody na spodné prádlo!

maria1113

malachi, dobre si to mala, zuzka sa pýtala, či si to všimli vaši.Ale je to možno aj tými menšími implantátmi, ktovie.

malachi

flow
haha no jasne, prska krasne len hygiena ako z doby kamennej :D
zuzka
a psik uz sa ma lepsie?
zuzka
uz som bola, nic si nevsimli.hej urcite ma na tej bezbolestnej rekonvalescencii zasluhu aj maly implantat.no mne nove prsia zachranili hned pri prvej jazde zivot lebo mi nedal chlap prednost na hlavnej ceste a keby som nesla tak pomaly tak to neubrzdim

zuzkas

presne mária.pár týždňov po opke už nieje tak o čom,lebo pred,alebo tesne po to tak intenzívnejšie vnímame tú zmenu,ale potom sa s tým už aj vzžijeme a aj zabudneme,že ako dlho to bolelo,dokedy boli úplne tvrdé,kedy začali odpuchať...ja som už po 4 týždne,veľmi rýchlo to uteká!ja som nad tým očkovaním zatiľ neuvažovala,moja bude mať vo februári 10r.

maria1113

zuzka, ty máš bišonika, ak si dobre pamätám. Veď aj moje deti by chceli mať doma psa, my máme salašníckeho, ale samozrejme vonku. Ale ja neznášam chlpy doma, neviem , či bišon plzne. Máme aj zajaca, ale už som ho odstavila, do garáže, lebo teraz strašne plzne, všade boli chlpy.

Pukanec5

Ahojte babuľky,
píše tu Lia86, že ťažko sa zháňajú podprsenky, lebo má malý obvod pod prsiami a väčšie prsia. Ano ano, má pravdu. Aj toto bol dôvod, prečo som chcela čo najprirodzenejšiu veľkosť k mojej postave a nie veľké - lebo nič by som si nemohla kúpiť.
Predtým som bola: 168 cm, 53 - 54kg, boky:91, pás:63, pod prskami:70, cez prská: 75 :( .... nemala som absolútne nič, žiadny základ, nulky a kupovala som si supervystužené 70A, aby som mala aspoň na pohľad 1ky :(

Teraz :) :168cm, 53kg, boky:91, pás:63, pod prskami:70, CEZ PRSKÁ: 87 :) .... moje prská sú ďalej od seba a širšie (kvôli postave a koži najlepšie riešenie) takže košík mám C :) ale obvod 70. Našťastie výrobcovia spodného prádla myslia aj na takéto rozmery - aj keď to nie je štandard - a vyrábajú obvod 70 s košíkom C :) takže sa teším.

neviem si však predstaviť, že by som dala na rady ostatných doktorov a dala si o 55ml viac - bolo by to strašne velikánske. Pred opkou 0 a po opke 3ka :) super.

som v galérke, takže predstavu si urobte.
Pri výbere ML treba myslieť aj na toto.

zuzkas

malachi to je super,že nemáš bolesti.ono je to asi aj tým,že máš menšie implantáty a tým nieje tak napnutý ten sval a aj koža.takže u vašich si ešte nebola?a to šoférovanie som si zažila aj ja nejaký 9-10 deň,keď ma niekto videl tak si mohol myslieť že som nejaká začiatočníčka ako som volantom krútila:-)

Flow333

Malachi
áno. Ešte do stvrtku. Pod pazuchami prales. No Super veď načo sa umyt.

Ja mám inak pocit akoby jeden sa tvaroval skôr ako druhý. To môže byt. ?

maria1113

zuzka, ja viem, že veľa báb po opke tu už prestane písať, lebo už vlastne ani nie je o čom. Ja som sa včera pýtala na to očkovanie proti rak.krčka matern. Ty ako si na tom, dáš dcéru zaočkovať, alebo nie