Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

maria
ja som sa venovala kynologii a vycviku a do rodiny s detmi sa nam vzdy najlepsie zaclenili mali psikovia z utulkov,najmenej problemov,najmilsie k detom a najmenej chorob a ked si najdete hladkosrste plemeno tak viac menej bez chlpov
zuzka
no oni su potvorky oni presne vedia ked sa nikto nediva :D nam ale tym golierom obil omietky a nabytok

zuzkas

malachi aj ja mu to dávam na von dole,ale doma to musí mať,alebo si spravil už ranu aj za uchom a on je potvora,akonáhle sa nepozerám,tak sa škrábe.aj v noci to mal,skoro ma zabil v posteli,tak ma klepol po hlave:-)

malachi

zuzka
no hadam sa mu to uz zlepsi,to je problem najvacsi tychto slachtenych psikov,nas "bastardik"chodi k zverolekarovi len na ockovanie a ten papierovy ten je tam kazdy tyzden s niecim.inak s tym golierom len treba vydrzat on si na to zvykne, my sme to nasmu davali dole ked siel vonku lebo ako cuchal tak bud ryloval hlinu alebo chodil ako pluh v zime.ked nie je sam a kontrolujete tak to nemusi mat.hadam sa z da skoro dokopy
maria
ale podprsenka tak nepotesi ;)

zuzkas

mária to veru hej,mohla som mať plný šuflík padielka:-),ale nevadí hlavne nech sa chlpatý uzdraví a podprsenky budú potom..