Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

maria
no psik sa musi hodit k celkovemu zivotnemu stylu rodiny aby nakoniec netrpel nikto.a ked to vyjde nic viac nepotesi

maria1113

zuzka, moja sestra má tiež presna takú kosť ako aj ty. Vtedy jej dával 240ml, teraz už také malé nedáva.

zuzkas

pukanec tak áno,ja mám teraz také plné 3ky,aj ten košík mi je taký no,že možno aj D niktoré by mi bolo dobré-záleží od strihu.

malachi

zuzka
veru pojdem,priatel sa tesi este viac ako ja.."vies co a keby sme taku priesvitnu kupili len a este jednu taku a taku :D" ako maly chlapec.no tak svokrovcov mam za rodicov :D ti by to zase neprezili u mna

zuzkas

pukanec ja som nemala žiadne prsia,len mám tam hore vypuklú hrudnú kosť,takže to mi robilo tie miery akože tam niečo mám,ale bola to len kosť,žiaden tuk:-(

Pukanec5

Zuzkas
neviem čím to je. podľa mňa aj žlazami ako ti ich vytlačí von. A ty si potom mala dosť základu ako myslím tuk v prskách. Teraz nemyslím, že si tlstá - podľa mier ani nemôžeš :) xi xi. ale v prskách si mala tuk a ten sa spaluje ako prvý, takže môže aj byť, že ako si ležala a prská sa regenerovali z brutál operácie, tak sa ti odbúral aj tuk z nich. Ale to iba odhadujem a hádam. ja som bola absolútne plochá - nič iba žľazy, na ktoré mi lekárka (na sonografii) povedala, že ich mám krásne košaté a vyvynuté, ale nemám okolo nich žiadny tuk, takže vizuálny efekt žiadny, ale že silikónom sa vysunú. Ja nemám vysoký profil a mám anatómy a tam sú tiež rozdiely v obvode potom, aj keď je menší objem. a tiež sú ďalej od seba - aj to pridáva. Možno by som ich natlašila aj do Bčka - na fest, ale tie košíky sú blízko pri sebe a tie kostice mi končia v prse. mojím odhadom mám číslo - 2,5 - 2,7, že nie absolútne 3ky :) Ale perfektne mi sedia 70C podprdky :) ale NIE PUSH UP - ešte ich nemám úplne tak mäkké, aby som si mohla dať ešte push up. Neskôr :)

Pošlem fotku na galerky v podprsenkách :)

neviem či mám správne tvrdenia. Viem iba čo mám na hrudníku teraz :)

zuzkas

maria skús si dať do google bišon charakteristika,lebo toho opisovania by bolo veľa.sú veľmi vhodné k deťom,sú zábavné,temperamntné a nemajú radi samotu.môj skáče cudzím ľuďom do kočíka/teda dole do toho košíka/.malci už aj ty si pôjdeš podprdy za chvílu pozerať,sa budete aj s priateľom vytešovať:-)a inak tvojich svokrovcov ti závidím:-)moji by neprežili,keby sa o prsiach dozvedeli.