Zuzkas
neviem čím to je. podľa mňa aj žlazami ako ti ich vytlačí von. A ty si potom mala dosť základu ako myslím tuk v prskách. Teraz nemyslím, že si tlstá - podľa mier ani nemôžeš :) xi xi. ale v prskách si mala tuk a ten sa spaluje ako prvý, takže môže aj byť, že ako si ležala a prská sa regenerovali z brutál operácie, tak sa ti odbúral aj tuk z nich. Ale to iba odhadujem a hádam. ja som bola absolútne plochá - nič iba žľazy, na ktoré mi lekárka (na sonografii) povedala, že ich mám krásne košaté a vyvynuté, ale nemám okolo nich žiadny tuk, takže vizuálny efekt žiadny, ale že silikónom sa vysunú. Ja nemám vysoký profil a mám anatómy a tam sú tiež rozdiely v obvode potom, aj keď je menší objem. a tiež sú ďalej od seba - aj to pridáva. Možno by som ich natlašila aj do Bčka - na fest, ale tie košíky sú blízko pri sebe a tie kostice mi končia v prse. mojím odhadom mám číslo - 2,5 - 2,7, že nie absolútne 3ky :) Ale perfektne mi sedia 70C podprdky :) ale NIE PUSH UP - ešte ich nemám úplne tak mäkké, aby som si mohla dať ešte push up. Neskôr :)
Pošlem fotku na galerky v podprsenkách :)
neviem či mám správne tvrdenia. Viem iba čo mám na hrudníku teraz :)