Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

a strašne je chudučka!lebo ja mám jej výšku,váhu 54 teraz s prsiami a veru ešte nejaké 2 kilá by som brala.

zuzkas

maria ja som myslela že už bola aj na reopke,lebo si niekoho spomínala,že najprv mala menšie a apotom šla do väčších.či to nie ty?a pri jej váhe sú na nej určite super!

zuzkas

pukanec ďakujem za radu,pozriem.
mária aj môj muž povedala,že psa v byte v žiadnom prípade a pred 4-5 rokmi som doniesla toho kokra a to som celá ja,povedala som že ak pôjde pes,tak aj ja:-)ja som strašne tvrdohlavá a vždy si idem za svojim.

maria1113

však ona mám teraz 240ml, ona nebola na druhej opke. Myslím, že má také plnšie dvojky, ale k jej postave sú sko uliate. Jej by sa väčšie ani nehodili. Ona má výšku 169 a váži len 45kg

maria1113

pukane, keď tak čitam, myslím, že tento obchod je aj v žiline. Inak Lormar je dosť drahý, ja som tiež odtiaľ mala podprsenky

maria1113

malachi,keď som bola ako decko, tak sme mali doma boxéra, teda dvoch po sebe, nedám na nich dopustiť.

zuzka, no však to hej. Aj ja by som časom privítala psa doma, ale to by muž nedovolil, prežil zajaca aj škrečka ale psa to nie

zuzkas

maria ja mám trampoty s tou kosťou celý život.v každom výstrihu to bolo vidieť a o plávkach ani nehovorím.mám to dedičné,má to aj mama a starkému to aj operovali.sestra má teraz koľko ml?vtedy keď si dala 240 to mala aké číslo podprdy?

Pukanec5

Zuzkas + babenky
odporúčam obchod a spodné bielizeň od IMTIMISSMI :)

Majú aj edície 70 obvod so zväčšeným kočíkom - 70C
Majú veľa krásnych, farebných, čipkovaných, sexi vecí a každý týždeň nový tovar.
A majú vždy akcie - teraz bolo na vybrané podprsenky, že ........ 1ks stál 25eur a 2ks za 31 eur - mohli ste si nakombinovať farbu a veľkosť - takže keď ste išli dve baby, tak super nákup :)
Ku všetkému majú nohavičky rôznych typov aj také, čo sa hodia ku všetkému. Tiež majú akcie - napr. 1ks za 5eur, 3ks za 11eur - tiež si môžete nakombinovať niektoré typy a farby :)

plus teraz tam ešte mali, že ak spravíte nákum nad (tuším) 50eur, tak na 10centov vám dajú parfum INTIMISSIMI (mne sa moc páči, lebo mi vonia ako keď si kúpite nové pančušky od BEPONU - niektoré majú parfumované :) ), tento parfém normálne stojí 35euro - takže ak sa vám nepáči, môžete podarovať pod stromček :)

ja ten obchod zbožňujem. Majú aj Push up, aj normál, aj pološportové, aj tielka, košieľky .... veľa druhov a celkom dostupné ceny - keď si porovnám LORMAR podprsenku za 35eur a viac.

zuzkas

škoda maria.inak aj ja som mala z útulku kokra,ale tento rok odišiel žiaľ do nebíčka:-(a preto som si tohto kúpila