Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

nelušik
ja som dnes 4týždne po a tiež nemám prská rovnako vyformované a myslím,že ešte je tam mierny opuch.treba čas,oni sa ešte budú formovať nejaké ďalšie 2 mesiace.teda ja sa tým zatiaľ nejak netrápim,že niesu úplne rovnaké.uvidím aké budú po 3 mesiacoch.teba ešte bolia sem-tam trošku?mňa pod pazuchou niekedy,keď si tam trošku stlačím.

nelusik

Flow
ja som mesiac po opke a tiež začínam mať pocit že jeden prsník mám vačší aj menej citlivý:( dosť ma to znepokojuje ako keby som tam mala opuch

dievčatá môže byť ešte mesiac po opke opuch? dúfam,že sa to napraví

Flow333

Dievčatá usadzali sa niektorej prsia inak. Jedno skôr ako druhé? Po opke boli rovnaké a teraz na nich vidím len vady. Asi som paranoidna ale mala som o tom všetkom inú predstavu

nelusik

kleopatra
mám už fotky v albume,ale ešte doplním:)
môžeš sa kuknúť

barborka10
dakujem za pochvalu:) tie tvoje sú úúúžasné:)

malachi

maria
to si otec myslel aj o mojej mame,tiez sme mali len hlodavce a podobne zverstvo a teraz uz 11rokov maju psa a neda na neho dopustit,vzdy sa da nejak vymysliet ;) (mama dostala novu kuchynu ak dovoli psa do rodiny :D
zuzka ja mam tiez vystupenu kost a jedno rebro...vlastne cela som daka pokrutena a tiez to vidno najma v plavkach a plochy hrudnik to este zvyraznoval