Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

veronika musis poslat svoju fotku prspred operaciou na email eva uhrinova..ale prosim ta nalistuj si adresu 3 , 4 strany dozadu musi byt..niekto sa na to pytal nedavno..neviem tu adresu naspamat..a potom dostanes heslo do galerie a budes si moct prezerat fotky..

Veronika 86

Ahojte :)

Vsimol si niekto moj koment? Nikto totiz nereaguje na moj prispevok ohladom tej galerie..
Dakujem :)

adelaide

malachi ty kolko si dala ml prosim ta? a fotecky budu? no vidiiim to tvoje vypracovane brusko :o) krasne! ani gram tuku nikde hore na tele

adelaide

Flow ano 180..no a o 10 kil viac ako Ty so 460 ...xixi.to je peklo. no nic chudnutie v plnom prude...ty ako sa uz citis..

adelaide

BODYNKA uz sem nechodis? Ak ano..prosiiim Ta kolko mas teraz cez prsia cm? a hrudnik len 70cm vsak..no mas ich taktiez paraaaadne !!

adelaide

a este - LIA - mne sa praveze zdalo ze ty si uuuz schudla po opke..podla fotiek sa mi zdalo..a hlavne fakt pekna postavicka. cize 5 kil a budes vychrdlina nie..kolko ty vazis? ja 69 (sakris) a dam hadam na 64..a budem uplne ok..ale hlavne svaly nabrat chcem..
vyska 180cm

adelaide

inak zaaas mam haluze ci neni 400ml vela...nedam len 350? alebo 375? Nie ze dopadnem ako ta Maslikova...
Ale zas pisat cervenovi? Ved uz ma roztrhne jak zabu...aj ked spominal ze mozme sa stretnut ester az kludne :D