Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

flow

podla mna su tvoje prsia velmi pekne,ale na foto vidiet,ze si mala pred operaciou dost velku asymetriu,takze asi to nebude inak ani teraz,prska asi nebudu uplne rovnake,kedze mas rovnake implantaty v oboch prsnikoch.je pravda,ze prsia sa musia usadit,vytvarovat a to trva aj dlhsiu dobu,ale ten rozdiel tam asi bude,ale o tom budes vediet iba ty.nemyslim,ze to bude vidiet.a je pravda,ze tie pasky skresluju,takze este nerob zavery:-)

aquamarine

lenkea
no ako pisala kleopatra tak plastiky tymto internistom(a hlavne sestrickam) asi dost vadia...treba klamat vymyslat zahovarat hrat sa na chudinku aby ta niekde supli a dali ti to za par supov...

aquamarine

kleopatra4589
Diky moc,ja k mojej obvodnej ist nechcem lebo v rodine mame kopu doktrov a sestier co sa s nou poznaju....aa je to taka rodinna doktorka takze sa bojim zeby to vytarala....uvidim no kde vybavim predoperacne,inak u mna bude problem aj kartu si od nej zobrat,bez vysluchu to asi nepojde....najskor si budem musiet nejaky vyron na nohe vyrobit aby mi ju dala

aquamarine

adelaide tak to mame podobne....ja mam termin zaciatkom februara...a chudnem zo slaninky:D
ty chces kolko kg do opky?

aquamarine

maria1113
mam len sono lebo mi doktorka povedala ze moze mat viac mesiacov....tie predoperacne len tak aby som vedela..riesit ich budem dva tyzdne pred opkou

kleopatra4589

aquamarine

chyba- ze mI vysetrenia krvi urobila.. :)

Ale inac, ani tie ceny za vysetrenia nie su nejako hrozne.. myslim, ze to vyjde tak do 50 eur..

lenkea

baby, mate niektora skusenost s predoperacnymi na klinike v PK?
dnes som sa vybrala na interne sukromne, sestricka ma odbila,ze nemaju cas na pacientov, ktori maju planovanu op zo zdrav hladiska, nieto este na mna a ze to by ma stalo 60-80€..no na nervy
tak som sa vybrala k mojej obvodnej, ze dobre teda, budem s nou polhodinu preberat, preco chcem prsia - a ona ma dovolenku, no parada..
este skusim v pondelok ist k nej a ked nic nevybavim, tak ma picne.
to ozaj v TT nevybavim predoperacne?

kleopatra4589

auqamarine

Predoperacne vysetrenia ti urobi kazdy inac, zalezi od lekara.. Ja som mala taku zlatu doktorku, ze my vysetrenia krvi urobila a poradila, ze ak pojdem na interne, mam povedat, ze idem na operaciu so zlcnikom- aby som to mala zadarmo, lebo inac za esteticke upravy sekaju co najvyssie sumy- najma odporcovia silikonov :) A ked som sla na sono prsnikov, tak som povedala, ze ma posiela doktorka, lebo sa jej zdalo, ze mam zvacsene zlazy.. tak mi to hradila poistovna... :) Ale inac si mozes dat urobit predoperacne vysetrenia priamo u svojho plastickeho chirurga.

kleopatra4589

auqamarine

Predoperacne vysetrenia ti urobi kazdy inac, zalezi od lekara.. Ja som mala taku zlatu doktorku, ze my vysetrenia krvi urobila a poradila, ze ak pojdem na interne, mam povedat, ze idem na operaciu so zlcnikom- aby som to mala zadarmo, lebo inac za esteticke upravy sekaju co najvyssie sumy- najma odporcovia silikonov :) A ked som sla na sono prsnikov, tak som povedala, ze ma posiela doktorka, lebo sa jej zdalo, ze mam zvacsene zlazy.. tak mi to hradila poistovna... :) Ale inac si mozes dat urobit predoperacne vysetrenia priamo u svojho plastickeho chirurga.

adelaide

aquamarine aj ty chudnes hehe aj ja..
no ja mam baby termin az 29.1.
a lia - k tym chlapom..no u mna to uz vie aj polovica partie..ale v pohodeee dali mi pozehnanie..takze zatlkat budem musiet asi pred ostatnymi..rozmyslam v takej skolke ked ma vidia stale plochu...hm... no ale nosim teraz vypchavky a obvod je 95..tak tie 4 cm navyse uz sa hadam stratia