Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lola 19

ahojte. zuzka, barborka alebo baby, čo ste po op. 3 týždne po operácií ste v pohode kúpili podprdku? lebo ja ich mám stále dosť ďaleko od seba..

lenkea

tak ten norethisteron som zohnala, skusila som a hned v prvej lekarni mi ho dali bez predpisu.tak som si rovno zobrala aj flector a contractubex na jazvy :-)uz len nech mi vyjdu predoperacne...
a v pondelok objednam implantaty a uz nieje cesty spät :-)

Flow333

Bianca
vidíš tým že som vysoká tak sa na mne tak nevynimaju. Nekricia aha má silikony. Aj keď DR vravel že to budú fakt veľké prsia. Čakám že ešte vystúpia. Inak DR si nagor veľmi pochvaloval. Že sa im s nimi dobre robí. Preto som sa pre ne rozhodla

bianca003

Flow333
ja len tak lebo pozeram že máš aj ty nagor aj ja budem mat :-) len menšie 360 ,,,máš ich pekné .

Flow333

vsetky baby

pocuvajte to tie prsia tak vyskocia? teraz kym mala spala, som prebehla galeriu aj starsie foto, a vsetky vyzerali, ze nic a po 2, 3 mesiacoch gule:-) to by sa mi pacilo:-)

Flow333

barbora 10
dakujem, ved jasne, nikto nema uplne rovnake prsia, aj co som pozerala v galerii tusim zuzkas ma tiez maly rozdiel. ved uvidime. hlavne je ze mam hrud a nie pristavaciu drahu.:-)