Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

cau kuratka
malachi mozes prosim ta prepolsat tie rady aj mneee? :o) adelaide812@gmail.com
no tiez so chcela LIA ze skusskor byt zavisla na zelenine..ja mam velmi dobre skusenosti s jedenim 5x denne a vyvazena strava..teda sledovat pomer bielkovin sacharidov tukov..menej sacharidov k veceru a vela bielkovin na ochranu svalov...do opky by som rada 5 kil dole a spevnit postavu...objednala som si tento stepper..no som zvedava..malachi co vravis..na spotenie aspon a poposilovat trochu.ja som mala vzdy brucho ako dosku ani gram tuku ale tak hold po 3 detoch to uz zdaleka nie je..
A LIA - moze sa so silikonmi chudnut? Teda tych 5 kil vidis do pohody? Toho sa ja bojim ze po opke uz ani pomaly sa hybat (pri tom viem ze blbost..ze sa asi fakt da)..a ze chudnut v ztiadnom pripade aby sa implose neposunuli..
a este raz neviem ci som pisala..ja az 29.1.
lenkea ty kedy?

Lia86

Malachi,

To by bolo úžasné!!!:)
Ja som závislá od celozrnného pečiva a ovocia, ale keď som to pečivo začala opäť jesť, tak mám pocit, že nejaké to kilečko pribudlo:(
Chcela by som dať takých 3-5 kg dole, hlavne zo zadku...
Môj mail je Levica7@centrum.sk
Moc sa teším:)))

malachi

lia
tym som chcela pomoct,aby to nevyznelo zle.ja sa venujem trenerstvu a redukcii vahy tak ak chces mi napis mail a mozem ti dat nejake rady ;)

Veronika 86

Ahojte baby,
pisem tu prvykrat, kedze som sa len prednedavnom rozhodla ist na plastiku a dat si silikon.prsia. Viacere ste tu spominali nejaku galeriu, kde si mozete navzajom pozriet foto.. Ako sa k nej dostat? Tiez by som rada videla, k akym vysledkom ste sa dostali.. Ja mam totiz chaos vo velkosti...Nerozumiem tym ml a pod..
Dakujem :)

Lia86

Ahojte babuľky,

Tak dnes mám super úlovok:)))
Po tom, čo som odišla z Polusu s dlhým nosom, v Tescu som kúpila 5 podprseniek:)
Bola som aj v tej Intimissimi, ale tam nemajú veľkosti že obvod a košíky, ale priamo úmerne, čiže čím väčší košík, tým aj obvod:( Takže 75D nehrozí.

Adelaide, Aquamarine,

Baby, trpím s vami, aj ja oddnes chudnem, už sa nemôžem na seba pozerať:/ Takže dnes len samé zdravé jedlá, resp. prevažne fičím na ovocí...Máte nej tip ako tomu trošku pomôcť?:)