Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

ja si aj tak myslim ,ze chrbtica trpi pri velkych prsiach, moja pacientka ma riadne balony, ale aj ju tahaju dopredu a chrbat ma prehnuty, ma s nim velke problemy, bolesti...

Flow333

To ja som tu struhla, že je vychrtla. Ale myslela som to v inom kontexte. Prsia má krásne, veľkosť tiež, možno je mlandrava postava, nemá možno spevnene chrbtove svaly. . To nevieme z čoho má zdravotne problémy. Veď aj mne trcia kosti a čo. Radšej tak ako speky. Len nie že sa teraz dakto nastve že odsudzujem sunky. :-)

kleopatra4589

Preposielam este raz, lebo pisem ako dilino :/

Dievcata, neboleli vas po opke ruky?? Lebo mne ten pas tak tlaci pod pazuchami, ze mi ide ruka odpadnut pomaly.. a tablety od bolesti uz neberiem ani kvoli prsiam, ale kvoli ruke :O/

A tie co chcete schudnut.. behat zacnite :) Moj ex priatel behanim zhodil 15 kg za dva mesiace :) Tak to teraz skusa aj moja mama, ktora uz 10 rokov dietuje cim sa da, pricom nic nezaberalo.. behanim jej ide vaha pekne krasne dole .. a to beha len 10 minut denne na zaciatok :)Samozrejme aj jest pri tom treba primerane :)

kleopatra4589

Dievcata, neboleli vas po opke ruky?? Lebo mne ten pas tak tlaci pod pazuvhami, z mi ide ruka odpadnut pomaly.. a tablety do bolesti uz neberiem ani kvoli prsiam, ale kvoli ruke :O/

A tie co chcete schudnut.. behat zacnite :) Moj priatel behanim zhodil 15 kg za dva mesiace :) Tak to teraz skusa teraz aj moja mama, ktora uz 10 rokov dietuje cim sa a nic nezaberalo.. teraz jej ide vaha pekne krasne dole .. :)Samozrejme aj jest pri tom treba primerane :)

leus

ta modelka sa mne nezda vychrtla, normalna stihla baba...belinka, aj na mna kazdy tvrdi, ze som anorekticka, ja sa nad tym uz len pousmejem :) keby ti ludia videli kolko sladkosti pojem...

bellinka

baby ja som to nemyslela v zlom ale bola tu tak poznamka na tu cesku modelku , ze je vychrtlina a ze sa jej nehodia tie velke silikony ,ale nahodou je pekna a aj jej prsia sa mi pacia ...uzatvaram teda debatu o chudnuti :))

Lia86

Malachi,

Ďakujem za mail, hneď si to idem naštudovať:)))

Adelaide,

Vôbec sa neboj tých 400-viek, ja mám 410 ml a nejak sa mi začínajú máliť. Ja mám 170 cm, váha okolo tých 60 kg, radšej som sa po opke nevážila, som sa neodvážila bo viem, že som nejaké kilečko pribrala, som sa nejak rozpapala, asi jem veľa ovocia:( Chcela by som sa dostať pod 60 kg, takých 57-58 by bolo ideálnych, aj by som sa lepšie cítila. V robote mi veľa chlapov povedalo, že mám super postavu, chlapi asi majú radi rici cici:) ale predsa by om chcela čosi zhodiť.

Bellinka,
Ani si nevieš predstaviť, ako ti v dobrom závidím tú genetiku, že si môžeš dať na čo máš chuť, ja som napr. zákusok alebo čokoládu nemala hádam aj dva roky...Ale ja mám pocit, že keď dlhšie neješ sladké, tak ako keby si mozog odvikol a nepýta, ja som bola závisla od sladkého... Užívaj si že môžeš papať čo chceš a nepriberieš:)

Flow333

Baby kedy Vám prsia začali tak klesať? Dnes som 12 den po a mám v nich taký pocit tazoby a pozerám zase zmenili tvar. Tie pásky hore sa mi odlepuju pekne odpuchli. Sú zhora narovnako:-). Teším sa. Myslím že budú super. Fakt chcú asi čas. Bola som nedockava