Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

adelaide
dakujem,zial nepatrim k tym stastnym s rychlym metabolizmom.takze aj moje tazko vypracovane kocky na bruchu(no take kvazi kocky, nech to ma trochu zenstva ;) pomaly zmiznu :D inak teoriu ovladas,podla toho co si pisala horsie je to uz s praxou (viem svoje, ked si dam pizzu quatro formagi mi je jasne,ze teoria je v uzadi :D neviem ako je to stym chudnutim s implantatmi,ale myslim,ze 5kil by nemal byt problem skor nejake velke hmostnostne vykyvy,ked aj koza musi sa vela stahovat.inak som ti poslala mail ;)

Cheri39

bellinka, ja som tiež z tých chudších báb, mám 168 a 55kg - túto váhu mám 15 rokov, s výnimkou 2 tehotenstiev... štíhle ruky, štíhle nohy a tiež by som rada trochu pribrala, nech vyzerám ženskejšie, ale neviem...ale už na mňa neplatí : ani rici, ani cici, lebo cici už mám :-)

Cheri39

flow333, máš pekné tie prská a tá asymetria nie je veľmi nápadná, ale aj tak je skoro na nejaké hodnotenia, ešte sa ti prská budú meniť a verím, že k lepšiemu...

Cheri39

ahoj adelaide, kľudne si daj tých 400, ja mám 168, 55 kg a aj keď na fotkách vyzerajú veľmi veľké, v oblečení tak nepôsobia, a záleží aj od toho, akú si dám podprsenku... a v skutočnosti sú krajšie ako na fotke, mužovi sa veľmi páčia, bola som aj u gynekologičky a, keď som sa ukázala tak povedala, že sú krásne urobené, a to už videla kopec silikónových prs, že veľmi pekné, a ani by nepovedala, že mám silikóny...
tak dúfam, že bude aj ďalej všetko o.k.
veronika ten mail je e.uhrinova@gmail.com, pošli svoje foto, pripoj nick a na druhý deň by si mala dostať prístup...

Flow333

Bellinka
ty si taká úplne normalna. Vychrtla je keď má 180 a 45 kíl. Ja som teraz po opke rapídne schudla. Som sa včera vazila a normálne som neverila. Som čakala okolo 60 kíl po opke a 55. :-)

lenkea

adelaide
ja idem 11.12. do PK, inak ked uz hovorite o tych vychrtlinach, vecer som sa bola opät- ako ja hovorim -zabit do fitka, lebo aj ja som bola vychrtlina, ale uz nie som :-(

adelaide

a este so chcela ze ty fakt bud vdacna za tu genetiku ja by som teda menila lebo ja si jedlo uzivam dost.ale kona vola urcite zjest nemmozem

adelaide

bellinka ..uuuuuf no pockaj. ja som urcite neodsudozovala vychrtliny skor nou tuzim byt. plus minus. teba som videla, mas krasnu postavu neskutocne stihle nohy a tie 400 neviem kolko uz si nepamatam ml ti sadnu ako uliate. a to myslim celkom celkom uprimne. nechvalila by som keby sa mi nepacilo. takze ak tu ja hadzem nejake zjašene prispevky tak to bolo urcite zle pochopene.
to bol OBDIV ze malachi je bez tuku. prebverali sme ze trenuje a posiluje a venuje sa strave. ja na takom bruchu pracujem.
takze klidek, ty brdo jak si sa rozohnila :o)
ved ty sem chodievas tak mierumilovne vzdy ..hehe
inak uz asi vsetkyy spia..je tu dnes nezvycajny klud

bellinka

baby preco odsudzujete chude baby , nie su vychrtliny, ja som jedna z nich a cooo?? a tiez mam velke prsia (silikony)a cooo??? ja nemozem za to ze ked zjem aj vola tak nepriberiem, proste mam taku genetiku , to neznamena ze som vychrtla anorekticka...viacere z vas by si prialo mat telo bez tych tukovych vankusikov aj ked ja by som si tie tukove vankusiky aj priala mat ale to proste nejde a to uz mam aj jedno dieta !!!