Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

Lia s tym nejedenim sladkeho je to pravda..ked zbytocne nedraaazdisto telo..tak aj hladina cukru v krvi je stabilna a telo si nepyta ziaden extra cukor navyse..obzvlast ked prijmas tie dobre zlozene sacharidy - teda celozrnne pecivo, natural ryzu, zemiaky..ovsene vlocky...
ale tak 2 roky si nemala sladke?? ty brdo to je pekne sebazaprenie!!sikovnaa

adelaide

flow diki.
tiez si myslim ze ked nahodime tu retro podprdu a spevnime prsa..hadam sa aj rozbehneme...ja som velky fanusik behania ale ja tak na beziacom pase..aj ked zdravsie by bolo ist tu okolo strkovca..na pase dam muziku..vypnem mozog a 10km zabehnem..

adelaide

bre raaanko,,malachi mail mam diiiki moc bude mna nho reagovat nebolcas..a som rada ze je tu zas klud :o)
a diki baby za radu..lia ..cheri.no dobre dam teda 400..a to budem mat 65 kil, 180cm..menenj kil urcite nie, to neverim ze by sa podarilo. a stym behanim suhlasim, tiez mam dobru skusenost...a myslite ze sa bude dat behat aj s novymi prsami?
Ja sa snazim zdravo jest aj ked vcera som to vsetko pohnojila a zjedla piate cez deviate
lola dakujem za mail, ozvem sa
tak krasnu nedelu zatial paaaaa