Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tinda

hm Košice fakt daleko,aj ked tiež pekná práca,ale baby si chvália aj doktora červeňa,ved uvidíš galerku a potom sa rozhodneš...no pomoc po opke budeš rozhodne potrebovať,ja mám tiež drobca,ale ten má 3rôčky za chvílku 4,tak na ruky sa už chvalabohu nepýta:)

tinda

ja som bola na konzultáciu v auguste a v septembri som mala termín,ale ten som musela posunuť na oktober kvoli rodinným veciam,nedalo sa inak,takže s terminom u neho je to v pohode,ja mám 405ml,anatomy,ale ja som základ mala,resp.ovisnutejšie prsia a bolo ich treba vyplniť,tak to si ozaj chudučká

tinda

lubs hej ja už som po,v pondelok budem mať presne 4týždne po opke,ja som bola u Tršku v Ba a som max.spokojná ako s prístupom tak aj výsledkom:)myslím,že už lepšieho doktora som si ani vybrať nemohla,ako hovoríš tiež som nechcela ísť na slepo a dlho som rozmýšlala kam ísť,ale stálo to za to a dosť mi aj toto forum pomohlo vo výbere doktora,je super,že také niečo existuje

Flow333

Adelaide a Lia

urcite do mensich nechod. mne dr, pred opkov stale vravel, ze 460 to budu velike, radsej 420 a pod...ale ze zmesiem aj 460... co som citala diskusie, aj kamosky co boli uz po operaciach stale vraveli, ze lutuju, ze si nedali viac. tak preto som sa ja rozhodla pre viac, no predstavovala som si to, ooooovela vacsie, aj ked su velke aj z profilu pekne vytrcaju, ale v mikine ich vobec nevidim.
dnes som bola v Mark and Spencer, mali SALE na podpirky, tak som si jednu kupila aj ked som len 2 tyzdne po..neverim, ze uz odpuchnu, uz tyzden su take rovnake, a manzel skonstatoval, co to za padak beriem do kabinky. 75D - padak, do ktoreho som sa ledva narvala:-) a ked na seba pozriem ani nemam pocit, zeby tam toho tolko bolo.:-)
ale kebyze idem na opku zajtra, tak bez vahania si dam 520ml. urcite.
Mala som predstavu, ze prsia na mne budu vyrazne a su tak akurat k mojej stavbe, ze ten kto nevie, si to isto ani nevsimne.
Lia, aj mne sa zdaju male:-)
uvidim potom v podpirke to inac ukaze, a na plavky sa tesim, konecne bikiny bez 10 vypchavok a ked som sa vyplavila z mora, zmykala som plavky este pol hodiny- mi z ciciek tieklo:-)

tinda

lubs v Nitre operuje aj doktor Bakoš,videla som prsia od neho a boli velmi pekné,ja som bola aj u dr.Mládeka na konzultácii a na mňa dojem neurobil...

Lia86

Adelaide,

A tých 400iek sa neboj, určíte nedávaj menšie, ja som od teba o desať cm nižšia a začínajú sa mi máliť, aby si potom nebanovala, na tebe sa stratia...

Lia86

Adelaide,

Nie si na FB? Rada by som s tebou popisala o tej diete a strave, nechcem aby sa toto forum zaoberalo chudnutím, keď ide o prská:))) Ja keď som sladila, tak len javorový sirup alebo s mierou med...S mamčou si raz za čas urobíme štrúdlu z celozrnného cesta, ovocia, vlašských orechov a osladené troškou medu, mňamka:)) Zákusok alebo čokoláda, keksík, dva roky ništ:))

Cheri39

ahoj lubs, mne prišlo to heslo na druhý deň... bola si už aj u niekoho na konzultácii? lebo kvôli tej veľkosti je dobre najskôr sa poradiť s doktorom, povedať, akú máš predstavu, on ťa pozrie, premeria a navrhne podľa toho veľkosť a typ implantátov...