Adelaide a Lia
urcite do mensich nechod. mne dr, pred opkov stale vravel, ze 460 to budu velike, radsej 420 a pod...ale ze zmesiem aj 460... co som citala diskusie, aj kamosky co boli uz po operaciach stale vraveli, ze lutuju, ze si nedali viac. tak preto som sa ja rozhodla pre viac, no predstavovala som si to, ooooovela vacsie, aj ked su velke aj z profilu pekne vytrcaju, ale v mikine ich vobec nevidim.
dnes som bola v Mark and Spencer, mali SALE na podpirky, tak som si jednu kupila aj ked som len 2 tyzdne po..neverim, ze uz odpuchnu, uz tyzden su take rovnake, a manzel skonstatoval, co to za padak beriem do kabinky. 75D - padak, do ktoreho som sa ledva narvala:-) a ked na seba pozriem ani nemam pocit, zeby tam toho tolko bolo.:-)
ale kebyze idem na opku zajtra, tak bez vahania si dam 520ml. urcite.
Mala som predstavu, ze prsia na mne budu vyrazne a su tak akurat k mojej stavbe, ze ten kto nevie, si to isto ani nevsimne.
Lia, aj mne sa zdaju male:-)
uvidim potom v podpirke to inac ukaze, a na plavky sa tesim, konecne bikiny bez 10 vypchavok a ked som sa vyplavila z mora, zmykala som plavky este pol hodiny- mi z ciciek tieklo:-)