Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lenkea

ja mam 164cm a 48 kg, ale boky mam dost siroke 92cm, preto sa bojim,hrudnik mam uzky
jasne, ked si taka vysoka, na tebe by fakt 300 vobec neukazalo..400 smelo, ked sa ti zmesti, ale mne sa nezmesti :-(

adelaide

lia klobuuuuk dole pred tvojim stravivacim stylom..2 rokyyy? neskutocne!!
napis mi na adelaide812@gmail.com... ty si z BA?

Cheri39

ahoj kleopatra, aj mňa ten pás dosť tlačil, až sa mi zle dýchalo, tak som si ho sem tam na chvíľu povolila, a daj si ho tak,aby si ho cítila, ale nemal by byť asi tak stiahnutý, aby ti až ruka opuchla...ja už ho od štichov nemusím, ani na noc
inak s tou veľkosťou je to tak, že niektoré baby sa báli, že budú mať strašne veľké prsia, tak si dali menšie, ako im radil dr., a ako to tu čítam, väčšine sa teraz zdajú malé...
mne navrhol 375, alebo 400, nakoniec dal 400 a zatiaľ som spokojná, sú veľké, ale tak akurát, nie vulgárne a hlavne vyzerajú prirodzene, tak dúfam, že mi tak aj ostanú...

adelaide

caute. ivka vitaj a gratulujem
no hadam ti vystupia!ako ska..pozri galeriu..
lenkea aj ja som sa bala..mala som mat len 300 tiez.ale pisala som moje miery (180,69)..ze to by boli asi dvojky take...a teraz ma baby upokojili na 400..tak verim ze tie budu fajn..a ake mas miery na tych 300? niektore 300vky su krasne...pozri galeriu

kleopatra4589

Flow 33

Ked tak citam par riadkov dozadu, neviem, ci tomu spravne rozumiem.. tym mas 12 dni po opke este stale ten pas??

ivka1980

Čaute baby. Konečne sa mi podarilo dostať na diskusiu po týždni. Ja mám už 6 dní po a je celkom fajn. Prvý deň som umierala, ale potom to bolo už len lepšie, ale stále s tabletkami. Tvrdne mi ľavý a je to nepríjemne. Bolia ma aj jazvy. Zajtra idem na kontrolu. Inak mám 320 ml a akosi neviem, že kde :-( su dost malé. Dúfam, že to bude lepšie keď sa to usadí. Pošlem fotky hneď ako mi dajú dole tie naplaste. Stehy mi vypadnú samé.

kleopatra4589

Ahojte, baby..

prave som prisla na to, preco ma tak neskutocne boli prava ruka.. od lakta nahor ju mam celu opuchnutu.. dufam, ze to je len tym debilnym pasom- mam ho prilis stiahnuty :( V utorok idem na stichy.. myslite, ze by som si ten pas uz mohla dat dol, popripade troaku povolit?? Bojim sa, aby som s tou rukou potom nieco nemala.. :o/