Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

aquamarine

Flow333
mas ich pekne...vsak treba pockat kym sa usadia,ale takto kratko po opke vyzeru dost dobre aj tvarom aj velkostou....
ja mam 180
inak rozmyslam nad profilom....ci stredny alebo vysoky,vysoky je viac do stran a stredny mi spravi jarcek ?:)

zuzkas

ja si natieram každé ráno takým mastným detským krémom.len čo malá odíde do školy,tak sa vyzliekam a veselo natieram,malý len pozerá a stále vraví mama má bibibu:-)neviem koľko stupňov mám skoliózu nebola som na takom špecialnom vyšetrení,nevedela som že sa to dá.len mávam často vyskočené medzistavcové platničky,takže ortopéd mi povedal že nech sa nečudujem keď mám takú skoliózu a tiež chirurg mi to vravel pri vyšetrení.máme takého uchýlného chirurga,kam keď idem s bruchom/bolo podozrenie na slepák/,tak vyšetruje aj prsia,zadok-minule ma volal na dovyšetrovanie k nemu domov,že potom môžeme hneď aj zahájiť liečbu.už som si povedala že k nemu nepôjdem,ale u nás nieje na výber máme len tohto truhlíka.

Flow333

Aquamarine
akú máš výšku? Nechce sa mi to hľadať spať. A keď si pozries moje foto nezdaju sa mi take velike