adelaide prská chceš kvôli sebe, tak sa nenechaj odradiť.. ja som mala a aj vlastne mám ten "problém", že priateľ tiež hovoril, že načo si to dávam, že netreba a bla bla, párkrát sme sa aj pohádali, no ja ich mám a som veľmi šťastná!! viem, že mám blbý tvar, nie je ukážkovo zaguľatený, ale som rada, že mi ten tvar dr. zmenil ako sa dalo.. sú plnšie, už nie sú ako predtým, už sa nehanbím vyzliecť len tak :) takže ak si presvedčená o tom, že ich chceš - daj si ich.. čo sa týka toho stredného profilu, ten bol pre môj typ pŕs asi najvhodnejší, lebo tým, že som ich mala také "špicaté", tak mi dr. nechcel dať napr. ani anatómy ani guľaté s vysokým profilom, lebo by mi mohli ísť ešte viac do špicu.. že ten tvar by sa v mojom prípade nezmenil tak ako sa zmenil pri strednom.. a som spokojná :) teraz mám trošku jednu bradavku nižšie ako druhú, ale to len trošíčku, možno sa to vyrovná, ale nie je to až také.. no idem sa odfotiť a pošlem livke foto.. som 6 týždňov po OP, tento týždeň idem na kontrolu, tak som zvedavá čo dr. povie a čo mi už dovolí robiť. chcela by som začať chodiť niekam, napr. na zumbu alebo tak, nech sa hýbem :) ináč, už som si mohla odlepiť bradavky - to som mala tiež preto, aby ten silikón netlačil do nich - pochopila som tak, aby sa tá "špicatosť" :D trošku potlačila.. tak som si ich musela ešte mesiac od stehov prelepovať..
malachi ďakujem veeeeľmi za mailííík!!!
ináč, ako ste sa tu bavili o ml.. mne sa tiež páčia väčšie prská, ale som aj rada, že mám toľko ml koľko mám, lebo keď si predstavím, že ešte nemám deti, a dala by som si väčšie a náhodou by som potom po deckách musela ísť na reopku, tak by som si chcela dať väčšie, tak potom by som si už aké musela dať :) takto viem, že raz chcem aj 500 ale až po deťoch :)