Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Cheri39

lubs, mne dr. hneď navrhol 375 alebo 400, ale ja už mám dve deti, a prsia som mala také dvojky, ale dosť poklesnuté, vždy záleží, aký máš základ...

malachi

kleopatra mne trpne ruka niekedy a nemozem ju uplne prepnut lebo ma boli,ale mne sa zda,ze som nieco podobne mala aj po prvej op.tak neviem ci to mam riesit, ale ak ti puchne to nie je kazdopadne dobre

kleopatra4589

Ach ta moja ruka :( Uz som si aj pas povolila.. a stale to opucha a opucha... :( Volala som aj sestricke, ze co s tym...tak mi poradila, ze si mma na to davat studene obklady a zajtra sa mi doktorka na to pozrie, kedze idme vyberat stehy.. tak mam obavy, ze co s tym.. :( Mal tu niekto podobny problem??

laloa556

adelaide prská chceš kvôli sebe, tak sa nenechaj odradiť.. ja som mala a aj vlastne mám ten "problém", že priateľ tiež hovoril, že načo si to dávam, že netreba a bla bla, párkrát sme sa aj pohádali, no ja ich mám a som veľmi šťastná!! viem, že mám blbý tvar, nie je ukážkovo zaguľatený, ale som rada, že mi ten tvar dr. zmenil ako sa dalo.. sú plnšie, už nie sú ako predtým, už sa nehanbím vyzliecť len tak :) takže ak si presvedčená o tom, že ich chceš - daj si ich.. čo sa týka toho stredného profilu, ten bol pre môj typ pŕs asi najvhodnejší, lebo tým, že som ich mala také "špicaté", tak mi dr. nechcel dať napr. ani anatómy ani guľaté s vysokým profilom, lebo by mi mohli ísť ešte viac do špicu.. že ten tvar by sa v mojom prípade nezmenil tak ako sa zmenil pri strednom.. a som spokojná :) teraz mám trošku jednu bradavku nižšie ako druhú, ale to len trošíčku, možno sa to vyrovná, ale nie je to až také.. no idem sa odfotiť a pošlem livke foto.. som 6 týždňov po OP, tento týždeň idem na kontrolu, tak som zvedavá čo dr. povie a čo mi už dovolí robiť. chcela by som začať chodiť niekam, napr. na zumbu alebo tak, nech sa hýbem :) ináč, už som si mohla odlepiť bradavky - to som mala tiež preto, aby ten silikón netlačil do nich - pochopila som tak, aby sa tá "špicatosť" :D trošku potlačila.. tak som si ich musela ešte mesiac od stehov prelepovať..

malachi ďakujem veeeeľmi za mailííík!!!

ináč, ako ste sa tu bavili o ml.. mne sa tiež páčia väčšie prská, ale som aj rada, že mám toľko ml koľko mám, lebo keď si predstavím, že ešte nemám deti, a dala by som si väčšie a náhodou by som potom po deckách musela ísť na reopku, tak by som si chcela dať väčšie, tak potom by som si už aké musela dať :) takto viem, že raz chcem aj 500 ale až po deťoch :)

malachi

lubs
ja mam 260, tolko mi navrhol,kazdej to spravi nieco ine ide o to z coho vychadzas,ja by som s 500kami vyzerala smiesne ale myslim, ze ked pojdem na vymenu tak si dam viac :D teraz by asi aj tak viac ani neslo ja som nemala ziadny zaklad...vsak budes vidiet

aquamarine

lubs tak skus poslat este raz
zase vsetka cest ze livka stale tu galerku prevadzkuje.dakujeme:))
Lubs podla mna tie ml zavisia od postavy.nizke kocky co su lahke a chcu prirodzeny tvar a prsia umerne postave tak tym podla mna staci do tych 300ml
a zasa napr. 500ml inak vyzera na kocke co ma 160cm a inak na babe co ma 180...myslim ze cim vyssia baba tym viac treba ml ale nie som odbornik tak je to len moj naazor

maria1113

zuzka, tak to ste mu chýbali, neberávate ho všade so sebou? Mne sa páči, keď niekto ide s psíkom a mám ho v takej taštičke, aj do obchodu tak chodia

aquamarine

malachi
Oki sak kuknem ked prida:)
Baby ja mam sice este opku daleeeekooo ale zaujimalo by ma co vsetko ste si brali do nemocnice/na kliniku pred opkou...