Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Cheri39

zuzi, ja sa preto pýtam, že tam ten opuch akosi nevidím, možno aj preto od štichov vôbec nemusím nosiť ten pás... a ten tlak je len trošku, ale nebolí, inak už som si celkom zvykla, niekedy si ani neuvedomujem tie prsia, len keď som si kupovala podprdy, tak tie 75D mi pripadali fakt ako padáky, a nakoniec som sa do nich ledva napratala...a pritom v niektorom oblečení sú úplne nenápadné, hlavne ak mám tú retro podprdu.
a všimla som si na mužovi, že keď mi teraz na ne pozerá, tak mu tak svietia očká, ale to asi poznáš, že :-)?

zuzkas

cheri,áno odpuchli.ešte na tých fotkách čo mám 3 týždne po je vidieť mierny opuch.teraz som takmer 5 týždňov po a už sa mi zdá,že opuchnuté niesu,len sa tvarujú.vždy keď sa nane pozriem,tak sa mi zdá,že sú iné:-)ty ako,ešte máš opuch?už v ních nemáš tlak pri postavení?

Cheri39

flow333, podľa mňa ten pás je kvôli tomu opuchu, ty máš namiesto neho asi tie nalepené pásky...
aquamarine, ja som mala pod 75, cez 84, dala som si 400 a mám úplne plné D, naskôr sa mi zdali veľmi veľké, ale teraz som si už zvykla, a dúfam, že takéto zostanú...
zuzkas, tebe ešte aj po vybratí štichov prská odpuchali?

zuzkas

ahoj adelaide
ani nerieš dať si menšie ako 400 pri tvojej výške.ja mám 169 a mám 350,viac sa mi nedalo dať-bála som sa že to budú balóny,zvažovala som len 300,ale som rada že som si dala tých 350 a teraz s mužom vravíme,že sú malé.akože sme spokojní,ale pod tričkom ani nieje vidieť moc že tam niečo mám.obvod pod mám 72 a teraz mám cez prsia 89.fakt ako už veľa báb písalo,tak aké sa zmestia a lekár odporučí,také treba dať.ešte som nečítala,že by niektorá bola nespokojná že by ľutovala a chcela by menšie..a kleopatra ja som mala ten pás nosiť do 3týždňov na noc.

aquamarine

baby citam vas ako pisete ze mate 400 a zdaju sa vam male....ja mam pod prsiami takych 77 a cez 91 a strasne chcem take 4-ky to si mam dat 1000ml aby som ich dosiahla??:(((((((((((((( ci kolko myslite ze staci?

ivka1980

Lenkea
Mne povedal doktor, že max 320 lebo môžu vyčnievať do strán. Ja mám 164 cm a 53 kg. Mala som úplne plochú hruď, ale za tu bolesť by som prijala aj väčšie. Ľavý mám väčší kvoly väčšiemu rebru a aj to bolí viac a doktor vravel, že viac by sa mi ani nezmestilo, lebo som ich mala veľmi pevne(??) a mal problém tam dostať aj tie 300vky. A vraj čím väčšie, tým viac bolia.