Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Cheri39

kleopatra, je lepšie ak dr. zavoláš na mobil, na mail mi odpovedal zhruba po 5 dňoch, a tá lymfodrenáž nie je operácia.

kleopatra4589

inngridka

A co to je, ak vies?? A ako sa to da opravit?? Mne ta ruka opuchla az cca 5. den po operacii od lakta nahor..

Lia86

Lola19

Mne dr odporučil modrú indulonu, tú klasickú, tá je festne mastná, fakt dobrá, skús tu, určite si prská natieraj, aby sa ti neurobili strie, bo je tam veľký tlak na kožu...

inngridka

takze je to tvrde? take "cestovite"? ak si myslim dobre co to je, to sa da upravit, nebojkaj sa. presne pre toto som kritizovala vkladanie pazuchou.

kleopatra4589

inngridka

Jamka hned zmizne, teda, ono to ani ziadne otlacky nerobi.. To akoby bola normalne moja ruka, len v dvakrat takom rozmere :(

kleopatra4589

cher39

U dr.Cervena v PP.. rez mam pod pazuchou.

malachi

Uvidim, co mi zajtra povedia, poslala som aj email doktorovi, ale az dnes, tak este neodpisal.

kleopatra4589

cher39

U dr.Cervena v PP.. rez mam pod pazuchou.

malachi

Uvidim, co mi zajtra povedia, poslala som aj email doktorovi, ale az dnes, tak este neodpisal.