Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

aquamarine

adelaide
ja viem 1000 je vela to som len tak od brucha tresla....len aj tych 500 je na mna malo:(keby aspon tych 650-700 tak by som mohla byt spokojnaaa..

aquamarine

Flow333, Cheri39
Ja viem kocky ale vy ste zrejme nizsie na vas tieto velkosti spravili krasne velke prsia,ale mne to so 450 nehrozi...
Hej na konzultacii navrhovali cca 500-550
Ked ja chcem take ako ma LauraS a ona ma 600-ky mozno by sa na mna napratali aj 700-ky len kdto mi ich spravi?:(lekari sa boja ist do vacsich...len zasa je to dost drahy zakrok a nechcem ho absolvovat neskor len kvoli tomu ze chcem prsia vacsie...neviem ci mi rozumiete:(

adelaide

laloa ty si prva co ma pri takom vacso imolantate ako 300 stredny proifil..vacsinou vidam vysoky..aj ti povedal preco ti dava stredny profil?

adelaide

laloa uz vidim..cerven..mas ich krasne!!spravil ti ich perfektne..ako vyrovnala j tu miernu asymetriu ze..a kolko si uz po?

adelaide

ahoj baby, zuzka laloa..diki za rady tak ste ma ukludnili.nejdem teda uz menej ani riesit
aquammarine neblazni 1000..zda sa mi to uz dost rizikove taky velky implantat...a co tych 500..ved co ti povedali doktori na konzultacii..no to chudnutie..teda spevnovanie a cvicenie je urcite v poriadku..len tak ako uz niekto pisal ziadne velke vykyvy vahy ni su dobre..
laloa a tebe kto robil?

a co pisete o tych muzoch..hm..mam pocit ze moj si o tom stale mysli svoje..a skor nechce aby som si ich dala..nebavime sa o tom..takze vlastne neviem..no ved uvidime.

zuzkas

flow
na mne to asi vždy bude vyzerať,že mám jeden trošku vyššie,lebo mám skoliozu.ako tak pozerám,tak oni sú asi rovnako vysoko vložené.

Flow333

Cheri
tak mali sme podobne miery. A tak ako píšeš že padaky, to včera sa má pýtal manzel, že kam idem s tým padákom do kabinky. :-)

zuzkas
na fotkach čo som pozerala máš podobne ako ja. Jeden trosku vyššie ako druhý. Zmenilo sa niečo?

Pofotim po stehoch.

Flow333

Cheri
tak mali sme podobne miery. A tak ako píšeš že padaky, to včera sa má pýtal manzel, že kam idem s tým padákom do kabinky. :-)

zuzkas
na fotkach čo som pozerala máš podobne ako ja. Jeden trosku vyššie ako druhý. Zmenilo sa niečo?

Pofotim po stehoch.