Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

no som čítala na internete vlastnosti,starostlivosť a tak. Ja som vždy chcela mať psa doma a to aj budem mať časom. A tento sa mi strašne páči, ale je viac druhov, nejaký havanský a bolonský. A že patri medzi neplznuce plemená, ja neznášam keď sú chlpy v dome. To by som len s vysávačom chodila. Moja kámoška má perskú mačku , je teda nádnerná, ale keď som niekedy u nej na návšteve, tak idem celá od chlpov, strašne plzne. Toho bišona by som zvládna si myslím. A ako často ho kúpeš? To musíš asi špeciálny šampon používať. A nesmrdí ten psík? a máš sučku , či psa? Lebo sestra mala yorksira, sučku a neviem prečo, ale smrdela aj keď ju kúpala, ale to išlo hlavne od hlavy ten smrad.

zuzkas

maria inak čo si písala že by si chcela bišónika,tak je to zlatý hafan,ale neznáša byť sám!v sobotu sme boli u svokry,on ostal doma a zabudli sme zavrieť balkón.on ti od 15-do 17tej vyštekával a zavýjal z balkóna bez prestávky a to mu nechávame aj rádio zapnuté!

malachi

aquamarine
uz som foto dnes zasielala livke.tak potom mozes zhodnotit.som tam cela vyrazkova z tej podprsenky to som bola este v "uteracikovom" rezime bez sprchy ;)

zuzkas

maria je to prípad.už na neho bolo podaných kopec sťažností riaditeľke zdr.strediska,ale oni sú jedna ruka,lebo robia spolu akupunktúru,takže všetky sťažnosti zamietla.keď je mladá žena v ordinácii tak tam je pomaly hodinu a babka je tam 5 minút,čo jej stačí akurát na sadnutie a postavenie...