Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

inak cviky na skoliozu neviem,ani by som sa neodvazila na to treba skoleneho pracovnika
foto som akurat livke posielala,su z 12dni po op.

malachi

maria
no tu ihlu mas vpichnutu celu noc a rano ak nemas problem ti ju vyberu,ja neviem ci je to z toho mne sa len zda,ze aj predtym ma ta ruka dlho bolela po op.ale nikto iny sa na to nestazoval

maria1113

zuzka a koľko stupňovú skoliozu máš? Moja dcéra má tiež, chodíme do BB do Ortotechu na korzet, má 20 stupňov, samozrejme, že ho nechce nosiť poctivo, ale každý deň cvičí, hneď ráno o šiestej a potom večer. V tomto veku sa to dá ešte upraviť, keď sa rastie.

Malachi a nevieš nejaké dobré cviky na skoliozu? Viem, že sú dobré pilatesove

maria1113

adelaide aj ja s mužom o tejto téme zatiaľ opatrne, dlho bol proti tomu, nechcem zbytočne ho provokovať, už len čakám na termín

maria1113

ahoj zuzka, natierala si si prsia po opke nejakým mastným krémom, aby sa to netvorili strie a na jazvy si čo používala? Včera som hovorila mužovi, že potom niekedy by som chcela bišonika, čítala som inf. o ňom na internete aj foto som pozerala, strašne sa mi páči a aj deťom . Ale to až keď skape ten, čo máme teraz. Sa mi smial, že ho ešte naschvál otrávim.

malachi

zuzka
ja som ako keby som ani na op. nebola len ma boli lava ruka ked ju chcem vystriet ju poriadne tak nemozem,ako ked je infuzia v pichnuta v ruke,ze sa neda prepnut uplne,myslim ze to mam z tej infuzie,zda sa mi ze aj po prvej op. ma to dost dlho bolelo
flow
haha diagnoza svietiacich oci :) to ma aj moj priatel a tu retro tiez moc "nechape"
aquamarine
650-700?vau!ja mam 260 :D