Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianca003

aquamarine
ahoj píšeš že máš opku ešte daleko :-) a kedy ideš ak smiem vedieť a kde,lebo aj ja mám ešte daleko ale už mám pevný termín ,Ďakujem. :-)

bon bony

inngridka ahoj:)

a nevznika lymfedem len ked sa uplne odstrania tie lymf. uzliny ? /spod pazusia/

ci staci len ked sa to narusi?

kleopatra tak mu zavolaj zajtra tak ci onak a spytaj sa ho na to,ale asi aj ta dr. na stehoch ti povie o co ide

kleopatra4589

cheri 39

A nevies nahodou nanho cislo na mob?? Ty si pri nom bola tiez, nie??

Ja idem zajtra na stehy, ale k inej doktorke, lebo doktro bude v PP az v sobotu a do BB to mam daleko :o/ Tak uvidim, co mi zajtra doktorka povie a popripad by som mu potom este zavolala ..

Cheri39

bolo by dobre tú ruku polohovať, ak ti to ide, skús si ju podložiť vo zvýšenej polohe mäkkou podložkou... nemala by sa vôbec namáhať.