Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

tebe dávali injekciu pri pupok?mne nie.ja som sa bála že sa nezobudím,že mi zlyhá nejaký orgán.proste som mala strach a všeličo strašné sa mi snívalo posledné 2 týždne pred

Flow333

Zuzkas
no to dúfam. :-) že to bude moment. Lebo sa opotim od stresu.
Tak ako keď som prišla na opku a mi povedali že injekcia k pupku, potom vyberanie drenov odpor. Ble. Najhoršie veci z celej opky. A zajtra stehy.

Flow333

Inak kramy. Nemali ste po operácii tie prvé kramy silnejšie? Lebo ja som ich dostala 5 dni skôr a konec sveta aké.

Flow333

Zuzkas
normálne mám väčší strach zo stehov ako z opky. Nikdy som nemala nič site. Neviem aké to vyberanie je.

Flow333

Kleopatra
Aj ja idem zajtra na stehy. Ale ja som zajtra 15 dni po. Mala som ísť až vo štvrtok, ale cestujeme. A aj tak sa mi to zdá dlho. 15 dni. Že oni tak nechávajú. Snáď mi to nejak nezarasrlo.