Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kleopatra4589

Ahojte :)

Tak uz som doma.. stehy vybrate :) A ta ruka.. je nakoniec v poriadku.. to, ze je opuhnuta som si zapricinila viacmenej sama.. taka som ja trubka.. ,sikovna´ :) Tak som dostala antibiotika a gel a malo by to byt v pohodicke :)

Prsia som si dnes videla po prvykrat...najprv som bola zhrozena. ze su prilis velke.. ale to len zrejme preto, ze som tam predtym nic nemala- nezvyk :) Ked sa tak na nich teraz mrkam.. myslim, ze to bude super.. este nech sa pekne poupravuju a usadia.. a vsetko bude podla mojich predstav :) ach, happy happy :)fakt musim uznat, zlate ruky ma pan doktor :)

Flow333

Malachi
som zvedava na tvoje prska! Len sa musím dostať k pc, cez iPhone mi fotky neotvori. Inak stehy dnes super. A môžem sa umyyyyyt!!!!:-)

malachi

flow
no ved tie injekcie som si sama pichala asi tyzden pod kozu do brucha,ty nie?
maria
dakujem,na tej druhej foto sa mi veru nepacia :D nazivo su nejake vacsie (aspon ze to nie je naopak)potom poslem foto celej postavy tak to nie je tak skreslene (mam 84 cez boky a 89 cez prsia,je to celkom vyvazene :)

maria1113

malachi, tak už sa ti prska začali konečne páčiť? Lebo ich máš pekné, akurát k tvojej postave, väčšie by sa ani k tvojej športovej postave nehodili