Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

baby inak ako sa mam zbavit tych vyraziek v dekolte?som na tvari nikdy nemala. sa mozem sprchovat kolko chcem stale sa mi pod tou super podprsenkou tvoria :(

Flow333

malachi
pekne prska, dostala som sa ku kompu... vyzeraju na viac ako na 260.

moje su preto viac opuchnute, lebo do mna narvali vacsie implantaty. Ja mam zas opuvhnuty prsnik zhora, to je asi vzdy opacne, odkial rez opacne opuch. moze byt, lebo ked to tlaci do tela, je logicke, ze implantat naraza na sval oproti.
idem ja do sprchy a fotit

malachi

maria
to bola ina op. a nebola planovana takze som musela hned vysadit antikoncepciu a tyzden som si pichala nejake injekcie proti zrazanlivosti krvi aby mi nevznikla tromboza
flow
no to je vyhoda rezu pod :) ja sa celkom trapim.ja mam este trochu spodok laveho opuchnuty ale nie moc
cheri
nelutujem od prveho momentu, ja som to vzdy chcela len vsetky okolnosti okolo cely proces trochu zneprijemnili.ale som rada aj ako budu vyzerat som sa bala lebo ten moj zaklad bol teda kadejaky

Cheri39

kleopatra, super, že si o.k., bola som zvedavá, čo je s tebou, takže prská pekné? aj mne sa moje najskôr zdali veľké, ale už by som menšie nechcela...
takže s flow dnes máte sviatok - konečne normálna sprcha!
malachi, máš tie prská krásne prirodzené, určite neľutuješ, že si do toho nakoniec išla, však?

Flow333

Malachi
teraz sa chystam pod sprchu. Musel manzel najprv malú okupat. A teraz čakám kým zaspi a idem. :-) ja aspoň jazvy neodrezem. Sú pod. :-)

Flow333

Kleopatra pofot a pošli. Ja tiež pofotim keď sa pôjdem umyyyt:-) aj mne sa moje páčia, len ľavé musí odpuchnut lebo je ešte vyššie, no vyzerá. A ty ako? Opuchnute ešte sú, že? Ono sa ešte zmenšía.

Malachi
a ty si na tom ako s opuchom?

malachi

flow
to fakt?jaaaj ja som si sama pichala asi tyzden pred op kazdy den.jeeej tak vonava vysprchovana?mna strasne boli holenie podpazusia a bojim sa ze si jazvy odseknem :D