Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Janka258

Tak dakujem ja sa s nim teda dohodnem ale konzultaciu by som chcela radšej v Šnope :-) do ružinova nemam naladu ani vkročiť

tinda

janka ja som mala konzulátciu v šnope a určite sa s ním dohodneš aj na sobotu,ked ti to tak viac vyhovuje aj moja sestra bola v sobotu...,ale to určite v ružinove a presne ako lia píše,jemu sa rozhodne nemusíš báť zavolať,je velmi milý a ustretový:)

Lia86

Janka258,

Podľa mňa lepšie vybavíš po telefóne, dr Tršku sa nemusíš báť, on je moc zlatý. Kľudne bez obáv mu brnkni. Konzultácie robí aj v Ružinovskej aj v ŠNOPe, operuje len v ŠNOPe pondelky, v Ružinovskej operuje len prípady na poisťovňu. Osobne by som ani nechcela byť operovaná v Ružinovskej...Niekedy sa dá konzultácia aj v sobotu, asi keď robí...

martinka54

janka258
neboj sa mu zavolat, ale snaz sa cez obed alebo neskor poobede. on je fakt zlaty a velmi prijemny. konzultacie som mala vzdy v ruzinove a naposledy som mala cez vykend, tak mozno sa dohodnete aj na vykende. viem, ze mi hovoril, ze cez vykend ma najblizsie az niekedy v decembri

Janka258

Lia86 alebo Tinda on mava konzultacie iba v pondelky? A vy ste boli na konzultacii v Šnope? Alebo v Ružinove a v Šnope iba operuje? Či neviete? A nahodou neviete čo by sa dala spraviť konzultacia napr aj o 18:00 večer alebo cez vikend? Ako napr na niektorých sukromných klinikach?
Ja som už taky človek :) že mu radšej napíšem na mail, a tam sa chcem dohodnúť na termine. Lebo mam veľmi zlu skusenosť s telefonovaním od ineho nemenovaneho chirurrga z Ružinova. Tak ak sa da radšej si to vybavim cez mail :-)

Flow333

Lubs
toto mi poslala livaa

No nejaka Luba mi pisala a informovala sa ako to funguje,som jej odpisala ze je nutne poslat svoje foto,ale ziadne foto mi neprislo. Tak neviem ktora to je. Este raz nech mi posle a hlavne nech uvedie svoj nick.
pa Livaa

Cheri39

www.siklienka.sk
flow, skús si kliknúť na tento odkaz, je tam o tých silikónových náplastiach a géloch na liečbu jaziev, ja som zháňala aj v lekárňach, mávajú to v lekárni v Avione, ale teraz nemajú, inde to ani nemávajú, tak si asi objednám odtiaľto. mne to dr. nekázal, ale chcem pre istotu...
tak, si spokojná s prskami?