Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Flow333

Lubs
teraz som jej hneď pisala, tak uvidíme, že čo. Kde je problém. Fotky poslem až večer, ale spýtal som sa, či dostala tvoje. :-)

Flow333

Lubs
ja budem posielať večer

Dievčatá, prosím vás, mám si kúpiť nejaký silikonovy gel alebo krém na jazvicky. Máte nejaký dobrý? Viete mi odporučiť? A ešte naplaste. Take stvorcekove? Sú to nejaké špeciálne? Lebo DR mi to zalepil len klasickým leukoplastpm a bojim sa že taký nezozeniem a že si odtrhnem alebo podrazdim jazvy.

Flow333

Cheri, leus
no DR vravel, že všetko je ok. Mám sa prísť ukázať za mesiac. Tak mi to vychádza na vianoce. Jazvicky sú vraj krásne, len si ich mám lepit. Môžem sa okupat:-) a ten ľavý musí odpuchnut úplne. Aj to vidno aj cítim, že je navretejsi. Inak DR povedal, že málokedy vyzerajú veľké implantaty tak dobre, že prsia sú veľké ale nie vulgárne. Ale že ešte chcú čas.

Flow333

Cheri, leus
no DR vravel, že všetko je ok. Mám sa prísť ukázať za mesiac. Tak mi to vychádza na vianoce. Jazvicky sú vraj krásne, len si ich mám lepit. Môžem sa okupat:-) a ten ľavý musí odpuchnut úplne. Aj to vidno aj cítim, že je navretejsi. Inak DR povedal, že málokedy vyzerajú veľké implantaty tak dobre, že prsia sú veľké ale nie vulgárne. Ale že ešte chcú čas.

kozicka

baby tak ja uz tento tyzden, tesim sa nenormalne. Trocha aj nervozita, ale som s tym uplne stotoznena. Hlavne nech uz to je za mnou. Mam pocit akoby to bol velky krok v mojom zivote:-) Ako svadba,alebo porod...asi mi sibe :-D

Cheri39

flow, to, že je jeden prsník viac opuchnutý je úplne bežné, to sa upraví, teším sa na foto
som zvedavá, čo povedali kleopatre na tú ruku, dúfam, že sa skoro ozve a hlavne, že to bude o.k.
mne už prská mäknú, sú úplne ako moje...

Flow333

Tak baby som po stehoch. Ani som necítil a to som išla s malinkou dusickou.

Cheri
stále mám ešte ľavý viac opuchnuty, aj keď si ho chytim cítim, že tam je ešte opuch a nie silikon.
Dnes sa pofotim a večer poslem livke, potom zhodnotis. :-)