Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maxim3113

cheri
no mas ich naozaj pekne prirodzene mozes byt na 100% spokojna.. no ja budem mat nakoniec 375 anatomi ale ak si videla moju fotku v galerke tak zaklad nemam nejaky extremny :-) no len som sa bala aby neboli velke ale zase ani male ..tak super ked si spokojna.. a kolko merias a vazis ak sa smiem opytat??ja mam 171cm a 58kg takze vsade mam toho dost len v predu chyba ;-)

Flow333

Malachi aj ja mám svoje ďaleko od seba, čiže aj teraz ich nemám spolu. Ale zas keď zmaknu, tak v podprske sa k sebe trochu dostanú.

malachi

clang
s tym som pocitala lebo ja som aj svoje mala daleko od seba,mam vysoky profil.poslala som este livke foto celej postavy lebo takto je to zkreslene.
ach no ved uz aby to preslo :)
inak baby co ste sa stazovali, ze nemaju vase cisla podprseniek lebo mate velke prsia...nic si z toho nerobte ja som zistila ze bude problem zohnat male nevypchate :D

clang

Malachi
supeeer su, akurat ich okukujem :DD, trosku sice dalej od seba, ale oni ti este urcite pojdu k sebe..a by som povedala, ze mas viac ako 260. ty mas stredny ci vysoky profil???
a inak z tych vyraziek si nerob stres, to je z tej podprdy.to ti prejde..ja som sice mala len trosku, ale potom mi to preslo..a teraz jak nemam kramy furt a nemozem brat tabletky mam celo jak pubertacka..ach

malachi

adelaide
dakujem :) no ja som hlavne aj krpata takze az taka chuda nie som ;) ja uz som 2tyzdne doma a nic si nevsimli :D su male takze to vobec nevydno, zbytocne to nevytahujem nechce sa mi robit dusno
ja mam citlivost v pohode, trochu niekedy az moc...sex je ok opatrne v 3 ci 4.den :) v tej retro sexy podprsenke samozrejme ;)

maria1113

adelaide, no to hej. Ja budem už v decembri potvrdzovať termín operácie, aspoň v papieroch je to tak, že mesiac pred opkou sa to potvrdzuje.

adelaide

ahojte baby!! malachi naaadherne su! krasne ti ich spravil...fakt nebolo to zo zakladu jednoznacne ze kde prsoi zacina a kde konci..ale pan doktor to ohranicil jak sa patri!mas ich sumerne a rovnake..pekne fakt! presne ako chceri pise ze urcite nelutujes ze :o) a co ked pojdes domov.myslis ze to schovas pred maminou? ani jej sa nepriznas?
takze mas o 5 cm cez prsia viac ako cez boky...ty si akaaa uutluckaaa v bokoch..
no flow tesim na foto.

cheri uz si sa tak s nimi stotoznila? neskutocnee..a co sex ten je este zakazany?
inak si ich citis komplet vsade narovnako teda ziadne take ze necitis pol prsa alebo bradavku hej.. a malachi ty tiez?

maria.uz aby sme isli aj my ze..