Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Cheri39

flow, tie špeciálne náplaste majú v siklienke, dávala som ti sem link, u nich sa to dá asi aj objednať...
adelaide, mne už prská pripadajú ako moje, hrkne vo mne, len keď pozriem na tie nové podprdy, čo som kúpila... že toto je moje? už sú aj bližšie pri sebe...
a sex? 3 dni po opke musel odísť, takže nič a vrátil sa až keď som mala vonku štichy, a to už je v pohode... ale aj tak dobre, lebo s tými svinkami pod pazuchami by som si to ani neužila :-), na toto som háklivá, čo už...

Flow333

Florida
DR vravel, že mám si ich lepit, aby sa jazvy neroztahovali. Stichy mám vonku od včera. Kúpila som si gel na jazvy contractubex, a take stvorcekove naplaste. Tak to asi dám. Inak obehla som lekarne a zdravotne potreby a v celých košiciach nikde neobjednavaju tie speci naplaste so silikonom.

aquamarine

malachi
mas ich kraasne,musis byt happy a este ked sa ti pekne usadia,nahodis vystrih a bude z teba ina sexbomba:)
kdezto niektore si este pockame:)

Florida

ja som si davala stvorcekovu gazu napoly a potom normalne protialergickym leukoplastom bielym ale inak su aj take specialne naplaste na jazvy ktore sa daju opakovane nalepovat je to na zmiernenie jazviciek len je to uz trosku drahsia zalezitost ale vraj je to dobre jedna stoji 25 eur cca

maxim3113

baby neviete co sa dava na priblizenie kramov?? ja mam opku 7.3. ale uz mi teraz nejako hapruju ze mi to akurat vychadza na tu operaciu..sestricka vravela ze gynekolog nieco predpise no len neviem ci nieco take mozem pred opkou zobrat...neviete o niecom inom co by som zobrala teraz aby to na marec tak vyslo??