Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Cheri39

maria ahoj, najskôr sa mi aj zdali veľmi veľké, hlavne, keď ešte boli opuchnuté, ale zvykla som si na ne, a naživo vyzerajú lepšie ako na fotke, predtým som mala také ovisnuté B :-/, chcela som D, a mám plné D, ja som nikdy nebola plochá, takže na mne by neukázali nejaké 250-300, a v oblečení pôsobia tak, ako potrebujem, v niečom si to ani nevšimneš a v niečom sú úplne sexi, som spokojná (musím si zaklopať) ja by som už menšie nechcela...

maxim3113

baby neviete co sa dava na priblizenie kramov?? ja mam opku 7.3. ale uz mi teraz nejako hapruju ze mi to akurat vychadza na tu operaciu..sestricka vravela ze gynekolog nieco predpise no len neviem ci nieco take mozem pred opkou zobrat...neviete o niecom inom co by som zobrala teraz aby to na marec tak vyslo??

maxim3113

bianca 003
neboj to ubehne teraz pridu vianoce potom mas maturita a ani nevies ako a budes lezat na operacnom stole ;-) a ja UZ KOZATA ;-) na teba budem cakat v cakarni ;-)

Janka258

Prosim vas kto ste boli u dr Tršku v Šnop-e, ako ste sa u neho objednavali na konzultaciu? Cez neho? Ste mu zavolali na mobil? Alebo písali na mail? Alebo normalne na telefonnych čislach Šnop-u vas k nemu objednala sestrička?

adelaide

aquamarine..a bianka o)
konecne ma niekto termin po mne..(29.1) :o)
kleopatrato je mi luto s tou rukou.hned volaj zajtra dr..