Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kleopatra4589

maxim3133

Cervene vinko pomaha na priblizenie kramov :) Ale vraj su aj take injekcie, co ked ti gynekolog da, tak teraz enviem, ci ti to kramy priblizi, alebo vynecha.. ale urcite sa s tym da nieco robit..

kleopatra4589

Inngridka

Ahooj :) Nie je ten lymfedem, kedze ruka mi neopuchla uplne od pazuchy a taktiez jazvicku mam pekne zahojenu, inac by bola zapalena. Mam zapal ruky, ktory mi smeruje od lakta- to preto, lebo som ako krepa nehybala rukami- som sa bala,ze si tam nieco narusim :)Tak som si tu ruku vobec nerozhybala a zapalilo sa mi to.. Ale uz to je celkom v pohode.. od vcera mi uz polovica odpuchla.. takze tipujem, ze o zajtra to bude maximalne ok :)

malachi

Sex je uz ok v 3. ci 4. den?? To vazne? :) A aj som svojmu priatelovi urcila mesacnu ´abstinenciu´..:)) chudak.. :))

adelaide

dufam ze budem mat rovnake reakcie..uf..pisete ako to bezi..je pravda ze 4 mesiace od konzultacie uz uleteli..a este 2..no hadam uletia..

kleopatra4589

Flow333

Foto poslem neskor.. teraz sa mi z tolkeho nadsenia ani fotit nechce :) A opuchnute.. no to nevie.. vyzeraju celkom rovnaku, takze bud su opuchnute obidva, alebo ani jedno :)

cheri39

Prska sa mi sice zdali na prvy pohlad velke.. ale ked na nich tak doma mrkam- su uplne uzasne, mensie by som uz tiez nebrala :) Aj ta ruka mi uz pomalicky odpuchava :)Akurat tu fixu si neviem dat z tela dole :)

malachi

Tie vyrazky mam aj ja.. kupila som si v lekarni pletovu vodu s definfekcnym ucinkom a tym si to natieram- uz sa mi to zda byt pomaly lepsie. Ale ta vodicka by mala aj vysusovat.

lenkea

kleo, na prvy dojem sa ti zdali velke??
wau, aj ja chcem taky prvy dojem, lebo potom ked odpuchnu sa budu zdat take akurat :-)