Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lola 19

ahojte baby, mne 2 dni tvrdnú prska. včera som bola s dcérou na vychádzke s kočíkom, neviem, či je to z toho..je to normálne?

zuzkas

kleo z toho si nič nerob,aj ja som mužovi pred opkou povedala že budeme mesiac abstinovať a už 5 dní po opke bol sex.taký opatrný,ale bol:-)

Cheri39

kleopatra, teším sa, že sa ti to s tou rukou zlepšuje, a prská, čítam, že si na tom asi ako ja, tiež najskôr, že jéžišmária, aké obrovské... ale teraz, keď som si na ne zvykla, sa mi zdajú super, aj tvarovo...
a priateľa zbytočne netráp, však mu to môže uškodiť, keď pozerá na ten zázrak, čo máš na hrudi a nič nemôže :-)

kleopatra4589

lenkea

Tak aj som este trosililinku krpatsia :) Tie tristovky by titeda mali sadnut super :)

Jasne, ze dostavil :) S radostou leziem vkuse do sprchy.. pravdupovediac ani nie az tak kvoli cistote.. ale kvoli tomu, aby som si mohla prska poobzerat v zrkadle...lebo nechcem po byte pobehovat naha.. :))

A ty mas kedy termin?? A u koho?? Ja som uz stastna, ze to mam za sebou.. ten pocit sebatryznenia, ze naco som sa to teda dala.. stal fakt zato!! :))

kleopatra4589

lenkea

Zdali sa mi neskutocne velke, az som bola zhrozena.. ale to bol len prvy dojem po tom, co mi na hrudi nieco pribudlo :) TEraz ked sa obzeram v zrkadle- prekrasne sa mi zdaju .. neviem, ci su opuchnute- velmi sa mi nezda.. ale aj keby odpuchli este.. budu super :) A ty mas aku vysku, ked si davas 303-vky?